Citroen Relay, bussningsfjädrar

Bussningsfjädrar ger bilen en tillförlitlig upphängning som krävs för enkel och stressfri navigation. För korrekt funktion och status, behöver du byta bussningsfjädrarna om upphängingen känns ostabil, osäker och opålitlig. När du letar efter fjädringsbussningar, är kvaliteten den viktigaste faktorn att ta hänsyn till. En av de vanligaste typerna på marknaden är Citroen Relays bussningsfjädrar (fjäderblad), som är tillgängliga som nya, begagnade eller renoverade. En annan viktig sak att notera om bussningsfjädrar från Citroen är att de är tillgängliga i en mängd olika utföranden för att passa olika budgetar. Speciellt avsedda för användning i Citroen Relay, är en ny modell, samt en från 2006 bland de mest populära varianterna.

Den första varianten är utformad för att passa bra på olika fordonsmärken och modeller, inklusive Peugeot Boxer samt Fiat Ducato och Citroen Relay. Paketet kommer också med en fast gummiborste, en bladfjäder och 2 metalliska halvbussningar. Två uppsättningar av U-bultar ingår också i paketet.

Den andra varianten kommer i en samlingsförpackning, som innehåller en uppsättning av två 70mm breda fasta metallbussningar för att ge din Fiat Ducato 2006 och nyare, en jämn och stark körning. Det kommer också med två metallflänsade halvbussningar.

Förutom enorm pålitlighet och hållbarhet denna produkt billigare än de flesta andra varianter på marknaden, inklusive några multikompatibla modeller. För att få ut det mesta av din  reservdel, se till att handla klokt och köp bussningsfjädrar (bladfjäder) från auktoriserade försäljningsställen som erbjuder 12 månader garanti eller mer.

Köpa delar till din bil på www.TopReservDelar.se