Gör dig redo för #Beach2019

”#Beach2019” har du säkert redan börjat se i dina flöden på sociala medier.

Ofta kan det ha en smula ironisk ton, men faktum är att man kommer njuta betydligt mer av sommarens strandutflykter om redan i förväg har tagit hand om de viktigaste detaljerna. Det kommer hjälpa dig med både självförtroendet och med alla de detaljer som du behöver för en riktigt lyckad dag på stranden. 

Så vad kan du göra redan under vinterhalvåret för att vara redo för nästa sommar på beachen?

  1. Styr upp din träningsrutin

Förhoppningsvis tränar du redan nu regelbundet, förvänta dig inte att kunna gå från soffpotatis till strandens kung eller drottning på en vinter. Men förutsatt att du redan nu tränar kan du genom att lägga till några små moment få den fysik du önskar inför badsäsongen. Genom att lägga till lite träningsmoment för mage, bröst, armar och axelpartiet kan du mejsla fram de rätta formerna. 

  1. Kosten 

Om du kombinerar lite extra träning med att göra några små omställningar i kosten så kan du se riktigt stora resultat på bara några månader. Ett nytt proteinpulver för att bygga de muskler du sliter hårt med på gymmet hjälper dig nå resultaten du söker. Under vintern har vi en tendens att bli stillasittande och dessutom äta mer och fetare än vad vi gör på sommaren. Men du behöver inget extra späcklager! Stå emot dessa impulser och eliminera en eller två onyttigheter från din kost. Byt ut chipsen mot morötter eller en god sallad och du har redan kommit en god bit på vägen.

  1. De rätta prylarna

Ett sätt att hålla sig motiverad är att redan nu skaffa sig de prylar man behöver för stranden. Ofta kan man dessutom spara en hacka genom att köpa badkläder ur säsong. En bikini som är lite mer vågad än vad du tidigare känt dig bekväm med ger lätt lite extra motivation och de där fräcka solbrillorna med en lite större prislapp ger extra ork under mörka januaridagar. 

Utöver kläder och accessoarer kan man också fylla på med badlakan, picknickkorgar och annat trevligt. Trivs man inte med sin bleka kropp finns det ”brun utan sol”-krämer som är betydligt skonsammare för huden än dyra solariebesök. Även solskyddskräm, myggmedel och andra delar av ens strandkitt kan inhandlas väl i förskott på ens lokala apotek.

Genom att förbereda dig så sakteliga redan nu undviker du vinterdepressionen och ger dig själv något att se fram emot. Vi ses på beachen 2019!