Uppdatera kontoret

Har du precis fått klartecken om att det faktiskt blir att arbeta hemifrån? Då det enda som återstår är själva kontoret, som nu kanske ekar tomt? Eller är du på företaget ansvarig för att se till att dina anställdas kontor har den mest optimala inredningen för produktivitet och trivsamhet?

Men då så, se hit! Självklart förtjänar kontoret det bästa – det är ju trots allt där du kommer att spendera alla dina arbetstimmar. Tänk vad hemskt att vantrivas på det ställe där du måste vara just produktiv, och knivskarp? Vad händer då med dig ifall rummet känns som ett dunkelt hål? Eller ett sterilt laboratorium? Snacka om en tämligen viktig arbetsmiljöfråga. Så har du funderat på hur just du vill ha det på ditt kontor?

Vad söker du?

Var vill du lägga ditt fokus? På Lyreco har de allt som du kan tänkas komma att behöva. Allt ifrån en kontorsstol med hög och kvalitativ komfort, till det bästa kontorsmaterialet och det mest ergonomiska skrivbordet. Och allt däremellan.

Satsar du på en kontorsstol får du fråga dig själv vad det är du uppskattar med en bra stol? (Som du ju kommer att spendera många timmar i). Kanske prioriterar du en riktig komfort I ryggen? Då kanske en kontorsstol med permanent rygg är någonting för dig. Men hur är det med armarna? Vill de ha stöd?

Då kanske en av Lyrecos chefsstolar är någonting för dig? Med hög komfort, där en av deras varianter har ett fack på sidan av stolen. Mycket händigt! Vilken stol det än må bli, se till att välja en stol med komplett komfort för att du ska kunna arbeta på det bästa sättet.

Bunkra upp dina resurser

Kanske är du ute efter diverse kontorsmaterial för att bunkra upp dina resurser? Det finns allt I från färgglada pärmar och pennor, till skyltar och stämplar. Samt allt annat du behöver på ett kontor finns hos Lyreco.

Kanske har det blivit dags att förnya lite grann för dina anställda? Byt ut de där slitna pennorna och pärmarna som funnits där sedan 1998. Det livar upp och ökar motivationen! Inte minst kanske det ser lite trevligare ut?

Eller varför inte investera I namnskyltar som smidigt kan placeras på vardera anställds lilla skrivbord? Tänk så personligt och trivsamt!

Kontorsmaterial til bra priser

Det finurliga med Lyreco är att de inte bara erbjuder kontorsmaterial och möbler de innehar även de bästa arbetskläderna till bra priser. Tillexempel skyddsutrustning så som rejäla arbetshandskar, skor och kläder. In och titta på alla deras diverse arbetsutrustning du och ditt företag kan tänkas behöva.

 Med ett varumärke som erbjuder ett brett sortiment av olika delar till ditt kontor eller din verksamhet kan du hitta och matcha med det som just du har behov av.

 

Vare sig du inhandlar åt sig själv och ditt kontor hemma, eller om du gör det trivsamt för dina anställda! Oavsett om du inhandlar de stora eller små produkterna kan Lyreco med ett antal kända varumärken som Energizer, Dymo och Durable, stolt presentera produkter av bästa kvalitet. Det ska vara trivsamt och säkert att arbeta!