Rätt pallställsystem lyfter hela lagerordningen till nya höjder

Det finns många olika faktorer som skapar en trygg och praktisk lagerlokal – dels att det finns pallställsystem som klarar de höga säkerhetskraven – men systemet skall även vara enkelt att montera upp och ned vid tillfälle.

Effektivitet på lager är a och o för de flesta verksamheter, detta skapas bäst via bra pallställ och med rätt system. Starta med att planlägg vilka aktiviteter som skall utföras på lagret och vilka verktyg eller hjälpmedel som understöttar dessa. Med rätt pallställsystem kan du lyfta hela lagerordningen till nya höjder. 

Oavsett vad som lagerförs är det viktigt med ett flexibelt system som lätt kan utöka eller tas ner vid behov. Många lager används flitigt och slits fort, då är det viktigt med säkerheten och att skaffa hållbara och starka material. Hos hyllagret.se kan man köpa pallställ som lätt justeras utifrån just era behov. Det behöver inte vara dyrt eller komplicerat att lägga grunden för en effektiv och enkel lagerhållning.

Optimera din lagerhållning med rätt utrustning

De flesta förvaringsutrymmen är belägna i lokaler utan isolering och kan många gånger vara fuktiga och kalla. Här är det viktigt att skaffa inventarier i rätt material som tål dessa påfrestningar. Pallställ i galvaniserat stål passar utmärkt för lager- eller andra förvaringsutrymmen där robusta pallställ behövs. Våra pallställ är utförda i galvaniserat stål och bärkraften kan lyfta material som håller till bjälkpar upp till 2 ton dvs. 1 ton per pall. Stegarna som bjälkarna sitter fast på klarar flera ton. 

Optimera lagerhållningen med rätt utrustning med ett starkt pallställ och med högsta kvalitet. Alla tjänar på ett effektivt och enkelt system. Bygg på höjden och utnyttja all plats i lokalen. Plats är pengar så investera i rätt redan från början, då är det lätt att anpassa pallställsystemet efter just dem behov som finns i huset. Planlägg ytan bäst möjligt och anpassa golvytan så att truckar och andra hjälpmedel får ta plats samtidigt som du utnyttjar ytan så smart som möjligt. Ta hjälp utifrån och rådfråga innan du börjar ditt byggprojekt. 

Skaffa grunden och bygg på med rätt tilläggsprodukter

På hylllagret.se kan du planlägga dina pallställinköp i samråd med professionell personal. Det finns hjälp att hämta så att du i lugn och ro kan använda din tid till det som är viktigast. Du kan även få hjälp med relaterade produkter och tillbehör eller med tilläggsprodukter när det är dags att bygga vidare. 

Påbyggnaderna saknar en sida / gavel och monteras fast med den tidigare hyllsektionen. Enklare än så bli det inte. Ett bra pallställsystem fungerar i alla lagerutrymmen. Även i en toppmodern lagerverksamhet är pallställ i standardutförande fortfarande den vanligaste lagringssystemet. I alla branscher värdesätter logistikföretagen mångsidigheten i de pallställ som kan monteras med enkelt eller dubbelt djup. Säkerhet, flexibilitet och hög kvalité kan sägas vara ledorden. 

Letar du efter en tillverkare av robusta och kvalitetssäkrade pallställsystem till lagerhållning är hylllagret.se det ställe som du kan börja dina inköp hos.