Kändispar går skilda vägar efter 16 år

Skriven av Ida Hansson

123 veckor sedan

|

13/01/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jasom Momoa och Lisa Bonet har skilt sig efter många års äktenskap.

'Aquaman'-stjärnan Jason Momoa och 'The Cosby Show'-skådespelerskan Lisa Bonet har känt varandra sedan 2004 när de träffades på en jazzklubb i Los Angeles.

De två har sedan dess haft en nära relation, och i oktober 2017 gifte de sig i hemlighet efter att ha varit ihop i över ett decennium, och de två har varit ett par i mer än 15 år. Det skriver Unilad. 

Äktenskapet med Bonet var Momoas första i sitt slag, medan Bonet tidigare hade varit gift med sångaren Leonard 'Lenny' Kravitz från 1987 till 1993.

42-åriga Momoa och 54-åriga Bonet har en 13-årig son, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, och en 14-årig dotter, Lola Iolani Momoa, och Bonet har ytterligare en dotter, Zoë Kravitz, som är både skådespelerska och sångerska, tillsammans med sin exman.

Bonet är inte aktiv på sociala medier och det var därför Momoa som avslöjade uppbrottet på Instagram för sina 16,6 miljoner följare. Här skrev han: "Vi har alla känt pressen och förändringarna i dessa omvälvande tider .... en revolution kommer - och vår familj är inget undantag ... [...]."

Inlägget fortsätter: "Och så delar vi våra familjenyheter att vi skiljer våra vägar i äktenskapet. Vi delar inte detta för att vi tycker att det är av nyhetsvärde, utan så att vi kan gå vidare med våra liv med värdighet och ärlighet. Kärleken mellan oss fortsätter och utvecklas [...]."

Förhållandet har annars varat länge och Momoa har tidigare förklarat att Bonet alltid varit hans drömkvinna. "Ända sedan jag var ungefär åtta år gammal och jag såg [Bonet] på TV, har jag tänkt: "Mamma, jag vill ha den där." Jag var så "jag vill" förfölja dig för resten av mitt liv , och jag vill ha dig.', sa han i samband med sitt deltagande i The Late Late Show 2017.

Han utvecklade då: "Det sa jag inte till henne förrän vi fick två barn, annars hade jag varit äcklig och konstig. Men ja, har bara alltid velat träffa henne. Hon var en drottning, alltid."