Spexa Fötterna – Högklackat eller Stövlar

Oavsett hur mycket vi än vill bredda vår garderob med mängder skor i olika stilar och former, måste de flesta utav oss begränsa vårt utbud. Men det finns en del varianter vi alla bör ha hemma redo att slänga på oss.

Med designermärken som ökar i pris, är det svårt att ens hålla jämna steg med de senaste trenderna från en säsong till en annan. Om du vill ha en klassisk skogarderob som kommer hålla en tid framöver, så se till att du har följande nedan typer av måste-ha-skor i din garderob! Denna lista är baserad på sortiment från klassiska webb-butiker så som Deichmann.com/se och liknande. Du kan alltså enkelt ta och hitta dem och klicka hem ett par.

Den lilla svarta Skon

Den första skon på vår lista är den klassiska svart lilla skon som passar till så mycket. Vi tänker oss en mångsidig sko som kan användas både på kontoret och när du är ute på stan. Precis som den "lilla svarta klänningen", ses skorna som en nödvändighet för varje kvinnas garderob. För ett trendigt, men ändå klassiskt par, kolla in sortimentet hos Deichmann. Vid köp av denna sko får du en feminin touch och en tidlös klassiker.

Håll dig låg och Neutral

Den andra måste-ha-skon du måste lägga till i din samling är en sko i neutral färg med låg klack. Det bästa neutrala färger vi kan komma på är gyllenbrun eller taupe, men beige och brunt fungera lika bra. Anledningen till just denna sko är för att matcha en outfit som inte kan matchas ihop med ditt klassiska svarta par. Du kan hitta flera alternativ av denna sko i de flesta nätbutiker där ute. Vi gillar särskilt de som är tillgängliga i brunt, som är enkelt och elegant, och gärna gjord av mocka och med mocka med spänne och rem. Denna sko har tillräckligt för att vara attraktiv men inte övernitisk, och kan därför vara ett komplement till många outfits.

Ta-dig-runt-staden Skon

Nästa par skor som bör läggas till i din samling är skorna med "öppen tå" med en högre klack än de första två vi har listat, och som kommer med lite sexigare look. Denna sko kommer att bära dig ut på stan för en utekväll med tjejerna eller en finare restaurang med din nuvarande dejt. Återigen, du kan hitta många varianter av denna sko hos de flesta nätbutiker som säljer skor. Denna måste-ha- skon består ofta av en flörtig öppen-tå stil, en sexig slingback, och en svindlande 4.5 tums klack.

Klä dig för väder i en Högre Känga

Detta är så klart inte det bästa alternativet på sommarhalvåret, men på vintern kan detta paret vara en riktig räddare! Med tanke på vädret när du köper dina nästa måste-ha skor, kan det vara en bättre idé att skaffa en känga utan klack! Köp dina knähöga stövlar i neutral svart eller brun färg, för att matcha mer av dina outfits. Ett bra alternativ är de redan populära Uggs kängorna, eller något i läder som har platt klack. Det är stövlar som dessa som kan lägga till en personlig stil med ett par jeans och en tröja som känns lite ledig.