Elak ägare kastar en blick på sin hund som just blivit stungen av mer än 1000 bin - och går ifrån honom: Nu söker hunden ett kärleksfullt hem

En 10 måneder gammal blandrasvalp blev den här veckan stungen av fler än tusen bin. 

Valpen reagerade så starkt på betten och den efterföljande penicillinkuren så att den fick sår över hela kroppen, istället för att "bara" svullna upp som de flesta hundar brukar göra. 

Hunden låg senare i ett hörn, hoprullad i svåra smärtor under sin behandling:

 

Ägaren tog troligen med sig valpen till ett djursjukhus så snabbt som möjligt, men när det stod klart att att hunden skulle få svåra skador av händelsen välde ägarna att vända på klacken och lämna djuren och de obetalda räkningarna för vården på sjukhuset.

Nu försöker internatet LuvnPupz samla in pengar för att betala räkningarna och dessutom hitta ett nytt och kärleksfullt hem till djuret. Just nu befinner sig hunden på ett internat i Michigan, USA, som ägs av Carri Shipala:

- Det här är en riktig räddningsaktion, säger kvinnan, som tänker glömma allt om ägarna som lämnade hunden (som för övrigt nu fått namnet "Stinger") och hitta ett nytt hem till honom där människorna älskar honom för den han är.