"Min man var otrogen med min mamma när jag låg på intensiven. Nu är de gifta"

Foto: Privat

Nu berättar en kvinna en chockerande historia. När hon kämpade för sitt liv på en intensivvårdsavdelning, förrådde två av de personer hon litade mest på henne.

Det är Kamylla de Melos historia. Under de 78 dagar hon låg på sjukhus förändrades allt hon visste om sitt liv. Det uppger den brittiska tidningen The Mirror.

Läs också

Katten försvann för fyra år sedan, men då gjorde mormodern en glädjefull upptäckt

Det var en stroke som skickade den brasilianska kvinnan till intensivvårdsavdelningen. Hon har dock sedan dess avslöjat att fröet till problemen lagts mycket tidigare, då hennes mamma alltid haft ett avvikande beteende där hon velat tävla med sin dotter. Det sa Kamylla de Melo i en intervju.

"Som tonåring började min mamma först tävla med mig. Hon var bara 20 år äldre än mig och sa att mina kläder såg bättre ut för henne, och att hennes mat smakade bättre. Inget jag gjorde var tillräckligt bra, säger Kamylla de Melo.

Får stroke

Kamylla de Meyo och hennes dåvarande man blev kära i varandra när hon var 25 år gammal. Han var tio år äldre. De gifte sig 2013 och inte långt efter det blev paret föräldrar till en liten son. Graviditeten var dock inte okomplicerad. Det fick konsekvenser för Kamylas hormoner som hon bestämde sig för att operera några år senare.

"Jag behövde operation. Syftet var inte att gå ner i vikt utan att ta hand om mina hormonella oregelbundenheter. Efter operationen fick jag dock en stroke och behövde läggas in på sjukhus igen, säger Kamylla de Meyo innan hon fortsätter:

"Under den perioden kom min mamma - jag svär, jag kan knappt kalla henne min mamma längre - mycket in i vårt hem, där hon hjälpte min man att ta hand om vår son, som då var 4 år gammal."

Kamylla de Melos mamma och man var mycket ensamma tillsammans medan hon var inlagd på sjukhus.

Längs vägen i Kamylla de Melos sjukdom gick det varken värre eller bättre än att hennes mamma och man inledde en affär. Ingen av de två förmedlade dock nyheten till den inlagda kvinnan.

Det var Kamyllas pappa som var tvungen att besöka henne på sjukhuset för att berätta den hjärtskärande nyheten. "Jag kände den värsta smärtan jag någonsin känt i mitt liv. Och den var inte fysisk. Min pappa berättade alltså att hans fru och min man hade en affär", säger Kamylla de Mayo.

"Jag ringde min mamma. Väldigt nervös. Jag berättade att jag lämnat sjukhuset, att jag överlevt och frågade om det var sant att de var tillsammans. Svaret? Hon svarade att ja, de är tillsammans och väldigt glada för varandra. Jag kunde inte tro mina egna öron."

Två år efter de chockerande händelserna ser Kamylla de Melo glatt fram emot livet. Hon säger att hon har hittat en ny man. De har varit ihop i tio månader. Hon ser fortfarande sin pappa, bror och son, men resten av familjen har de ingen kontakt med.

Läs också

7-årig pojke skriver hjärtskärande brev till jultomten, från härbärget för våld i hemmet