Hon häller upp varm choklad på bubbelplast - vänta tills du ser det färdiga resultatet

Skriven av Ida Hansson

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Perfekt till fest!

Födelsedagar, skolavslutningar och bara vanlig fika. En tårta gör goda tider bättre helt enkelt.

Med det här tricket kan du till och med skapa ett som får dig att verka som en riktig konditor.

Du behöver en färdig tårta, 200 gram choklad och bubbelplast.

Så här gör du:

Dela chokladen i mindre bitar, lägg i en skål och värm i mikron tills den smält. Blanda så att massan blir jämn.

Foto: YouTube

Linda bubbelplasten runt tårtan så att du ser hur mycket du behöver.

Foto: YouTube

Lägg bubbelplasten med bubbelsidan uppåt på ett bord. Häll chokladen över hela plastbiten.

Foto: YouTube

Låt chokladen stelna i 10 minuter vid rumstemperatur.

Foto: YouTube

Linda bubbelplasten med chokladen i runt tårtan.

Foto: YouTube

Vänta ytterligare 10 minuter och ta sedan bort bubbelplasten.

Foto: YouTube

Dekorera eventuellt tårtan med lite frukt. Då ser den riktigt fin och proffsigt ut!

Vill du ha en mer djupgående förklaring?

Då kan du se videon nedan: