Arbetslag i Norrtälje firar: Delar på en Lottovinst på tio miljoner

Skriven av Henrik R

Foto: Svenska Spel
Foto: Svenska Spel
Delar på en Lottovinst på tio miljoner

Ett arbetslag inom vården i Norrtälje har blivit miljonärer över en natt. De lyckliga vinnarna, som är 23 till antalet, kommer att dela på en Lottovinst på hela tio miljoner kronor. Det var under onsdagens Lottodragning som de prickade in alla rätt och kunde jubla över den stora vinsten.

"Det är helt sjukt!" utbrister personen i arbetslaget som lämnade in det vinnande spelet. Trots att vinsten ska delas mellan 23 personer, blir det en rejäl summa för var och en.

Arbetslagets "lagledare" berättar att de tidigare mest har vunnit mindre summor, och att den här vinsten kom som en total överraskning. "Jag tycker det är så roligt att vi är så många som får uppleva det här", säger lagledaren.

Vinsten delades ut av Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Johan Svedberg, som konstaterar att arbetslaget hade både tur och tajming. "De var ensamma om sju rätt, då blir det riktigt bra utdelning. Det här är årets näst största Lottovinst", säger han.

För vinnarna i Norrtälje kommer vinsten att innebära en rejäl ekonomisk boost. En av vinnarna skrattar och säger att pengarna kanske kommer att gå till att fixa taket. Oavsett vad pengarna kommer att användas till, är det ingen tvekan om att det här arbetslaget kommer att ha en extra glad arbetsvecka.