Bianca Ingrosso om Phillipe Cohens nya flickvän

Skriven av Henrik R

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bianca Ingrosso om Phillipe Cohens nya flickvän.

Under flera år var entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 28, och restaurangägaren Phillipe Cohen, 29, ett av Sveriges mest omtalade par.

Deras förhållande var stormigt och präglades av uppbrott och återföreningar. Men för över ett år sedan kom den slutgiltiga splittringen och paret valde att gå skilda vägar för gott.

Sedan dess har mycket hänt i bådas liv. Bianca har haft fullt upp med sin nya talkshow "Bianca", och Phillipe har fokuserat på sin restaurangverksamhet.

Nyligen avslöjade Bianca att hon hade en romantisk flirt med en utländsk man, medan Phillipe har hittat kärleken på nytt.

När Bianca gästade Rosanna Charles och Sanna Guidettis podcast "Högt i tak" fick hon frågan om hur det känns att Phillipe har hittat en ny flickvän. Bianca svarade att hon inte känner något annat än glädje för Phillipes skull.

"Vi har inga hard feelings mot varandra längre", sa hon. Bianca förklarade att hon blev tårögd av en överväldigande känsla av lycka för Phillipes skull när hon var på Lollapalooza.

"Båda vi två är så värda att få känna kärlek på annat håll", tillade hon.

Podcastvärdarna påpekade att det måste vara jobbigt för Rebecca att vara Phillipes nya flickvän, när han för evigt kommer att vara stämplad som "Bianca Ingrossos ex".

Bianca svarade att Phillipe har världens bästa familj, så hon tror att de gör Rebecca trygg.

"Jag tror nog att det är jobbigare för honom", sa hon.