Kjell från Skogås vinner jättevinst på Triss i Nyhetsmorgon

Henrik R

44 veckor sedan

|

06/09/2023
Nyheter
Foto: Svenska Spel
Foto: Svenska Spel
Kjell från Skogås vinner jättevinst på Triss i Nyhetsmorgon.

Kjell från Skogås blev lördagens stora vinnare i TV4:s Nyhetsmorgon, där han skrapade fram en vinst på 15 000 kronor i månaden i tio år på sin Trisslott.

Det ger honom en total vinstsumma på 1,8 miljoner kronor. Kjell hade köpt sin Trisslott online och hade turen att skrapa fram tre klöversymboler, vilket ledde honom till direktsändningen i Nyhetsmorgon.

I studion hade Kjell sällskap av sin särbo Marie. Paret har varit tillsammans i många år och delar en passion för resor. Kjell, som är en hängiven AIK-supporter, ser nu fram emot att kunna utöka sina resplaner tack vare vinsten.

Favoritdestinationerna är Grekland och Cypern, där de båda njuter av det varma klimatet, de vackra stränderna och den gästvänliga lokalbefolkningen.

"Vi älskar att resa och nu kommer vi att kunna göra det oftare och mer bekvämt," sa Kjell i intervjun.

Triss är ett av Sveriges mest älskade spel och har skapat många miljonärer genom åren. Det är inte bara chansen att vinna stort som lockar, utan också spänningen i att skrapa lotten och upptäcka vad som döljer sig under ytan. Kjell är bara en i raden av lyckliga vinnare som har haft förmånen att vinna stort på detta populära spel.

Kjell och Marie planerar nu att fira vinsten med en resa till Grekland så snart som möjligt. De ser också fram emot att kunna förbättra sitt hem och kanske till och med investera i en ny bil. Med 1,8 miljoner kronor extra på bankkontot kommer livet utan tvekan att bli lite mer bekvämt och roligt för paret.

Denna vinst kommer säkerligen att bli ett minne för livet för Kjell och Marie, och det är en påminnelse om att drömmar faktiskt kan bli verklighet. Med rätt kombination av tur och timing kan livet ta en oväntad och positiv vändning, precis som det gjorde för Kjell från Skogås.