Magdalena Graaf hyllar sonen Lance Hedman Graafs nykterhet

Henrik R

52 veckor sedan

|

23/07/2023
Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Magdalena Graaf hyllar sonen.

Lance Hedman Graaf, son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman, har tidigare öppet talat om sina missbruksproblem och sitt beslut att bli nykterist. Nu hyllar mamma Magdalena sonens fortsatta nykterhet och hans beslutsamhet att hålla sig borta från alkohol.

Lance, som nyligen fyllde 23 år, har haft en tuff kamp med alkoholmissbruk. Han har tidigare uttryckt att alkoholen hjälpte honom att lindra ångest och rädsla, men att han nu är fast besluten att leva ett nyktert liv. Trots att han erkände att det inte är lätt att vara nykter vid 21 års ålder, har han fortsatt på sin nyktra väg.

Magdalena Graaf, stolt över sin sons beslutsamhet, uttryckte sin beundran för Lance på hans födelsedag. På Instagram skrev hon: ”Ikväll är det fest!” och taggade ”bubbel utan snubbel” och ”alkoholfritt”, vilket tyder på att födelsedagsfesten skulle vara alkoholfri.

Magdalena fortsatte att hylla Lance i ett meddelande till Hänt, där hon skrev att Lance fortfarande inte dricker en droppe alkohol och att det är fint och beundransvärt. På sin blogg skrev hon mer om festen och uttryckte sin stolthet över Lance och hans nykterhet, trots att han festade med sina vänner.

Lance Hedman Graaf har inte kommenterat sin mors uttalanden. Men hans beslutsamhet att leva ett nyktert liv, trots de utmaningar det innebär, är beundransvärt och inspirerande.