Tråkiga besked från Alice Bah Kuhnke och Johannes Bah

Skriven av Henrik R

41 veckor sedan

|

31/08/2023
Nyheter
Foto: Wikipedia Commons
Foto: Wikipedia Commons
Tråkiga besked från Alice Bah Kuhnke och Johannes Bah.

Efter två decennier av äktenskap har det välkända svenska paret Alice Bah Kuhnke och Johannes Bah Kuhnke valt att separera.

Alice Bah Kuhnke, som är en tidigare tv-personlighet och nuvarande MP-politiker och EU-parlamentariker, och skådespelaren Johannes Bah Kuhnke, har bott isär under en längre tid. Trots detta förnekade Johannes tidigare rykten om en förestående skilsmässa i en kommentar till Aftonbladet.

Paret träffades genom den berömda musikern och skådespelaren Rikard Wolff 2002 och gifte sig året efter. De har tillsammans tre döttrar, Billie, Bessie och Nina.

Familjen bodde ursprungligen i Nacka men flyttade till Bryssel när Alice blev invald i Europaparlamentet. Det var under denna period som rykten om en eventuell skilsmässa började cirkulera.

Alice och Johannes lämnade in en ansökan om skilsmässa vid Stockholms tingsrätt den 16 maj i år. Bara en månad senare meddelades dom om äktenskapsskillnad.

Paret insisterade på att de inte ville ha någon betänketid, trots att två av deras barn är under 18 år. De hävdade att de redan hade bott isär under en längre tid.

Hittills har varken Alice Bah Kuhnke eller Johannes Bah Kuhnke offentligt kommenterat skilsmässan.