Om Dagens.se

Dagens.se är ett nyhetsmedium som levererar underhållning direkt till ditt flöde. Vårt uppdrag är att hitta de färgstarka och galna historierna som du delar med dina vänner och skvallrar om på kontoret med dina kollegor. Vi är av åsikten att nyheter inte alltid behöver vara seriösa, och därför anstränger vi oss extra för att leverera underhållning till dig.

Vi vill bli ihågkomna som det nättidning som fokuserar på udda vinklar, annorlunda historier och intervjuer med personer som vanligtvis inte hittar vägen till de svenska medierna.

Därför kan du också vara helt säker på att du får en unik upplevelse när du besöker Dagens.se. Du kommer att hitta artiklar som håller dig uppdaterad med de senaste relevanta händelserna inom både inrikes och utrikes, du kommer att hitta guider och life hacks som gör ditt liv lite enklare, och så kommer du även att hitta våra galna underhållningshistorier som antingen kommer att få dig att skratta eller skaka på huvudet.

Har du en bra historia, skicka den till [email protected] eller kontakta oss på Facebook.

Dagens startade som en nyhetssajt på danska, men under de senaste åren har Dagens-universum spridit sig till flera platser i Skandinavien, men även till Tyskland och USA. Nedan kan du få en översikt över vilka länder du kan hitta Dagens i.

Dagens-universumet Dagens.dk

Dagens.no

Dagens.dk

Dagens.com

Dagens.de

Redaktionen på Dagens.se består av:

Redaktör: Henrik Aasted

Journalist: Ida Hansson

Journalist: Rikki Jürgensen

Vem äger Dagens.se?

Dagens.se ägs av medie- och marknadsföringsföretaget Media Group Denmark ApS.

Horsensvej 72

7100 Vejle

Danmark