Om Dagens.se

Välkommen till Dagens.se, en ledande och oberoende nyhetssida som specialiserar sig på att leverera nyheter inom underhållning, inrikes, utrikes, politik, sport, polis och mycket mer. Vi är ditt pålitliga fönster till världen, det kärnfulla ekot av skandinavisk journalistik.

Vår redaktion består av professionella journalister baserade över hela Skandinavien. Från fjordens kant i Norge till Danmarks kosmopolitiska städer, från Sveriges orörda skogar till dess pulserande metropoler, arbetar vi orubbligt för att hålla dig uppdaterad om det senaste som händer i Skandinavien och runt om i världen. Vår dagliga räckvidd spänner över miljoner av engagerade läsare i Danmark, Norge och Sverige.

På Dagens.se strävar vi efter att vara det självklara valet för svenskar som söker underhållande och informativa nyheter. Vår ambition är inte bara att informera, utan att också engagera, utmana och inspirera våra läsare. Vi tror på att stärka samhället genom att erbjuda kvalitativ, objektiv och balanserad journalistik.

Vi är inte bara en nyhetskälla, vi är en del av din dagliga rutin. Vi förstår att världen förändras snabbt och vi är här för att hjälpa dig navigera genom den. Vi erbjuder djupgående analyser, men också glimtar av glädje och underhållning för att ge balans i ditt nyhetsflöde.

Genom åren har vi byggt upp ett rykte av trovärdighet och tillförlitlighet, men vi stannar inte där. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och utvecklas i takt med våra läsares behov. Vår främsta prioritet är att skapa ett varaktigt värde för våra läsare, och vi är stolta över att du väljer att förlita dig på oss för dina nyheter.

Tack för att du gör oss till en del av din dag. Vi ser fram emot att fortsätta att vara din följeslagare på resan genom den snabbt föränderliga nyhetslandskapet. Välkommen till Dagens.se - där varje dag räknas.

Har du en bra historia, skicka den till [email protected] eller kontakta oss på Facebook.

Vem äger Dagens.se?

Dagens.se ägs av medie- och marknadsföringsföretaget Media Group Denmark ApS.

Horsensvej 72

7100 Vejle

Redaktionen på Dagens.se består av:

Redaktör: Henrik Aasted