David Hellenius skämtar om Casper Janebrink i Masked Singer

Skriven av Henrik R

David Hellenius skämtar om Casper Janebrink

I den senaste säsongen av Masked Singer, som nu är i full gång, har programledaren och panelmedlemmen David Hellenius skämtat om Casper Janebrink från Arvingarna. Han har även skämtat om E-Type, vilket har lett till en del reaktioner från tittarna.

Casper Janebrink, som nyligen blev pappa för tredje gången, och E-Type, som också nyligen blev pappa, blev båda föremål för Hellenius skämt.

"Han har viftat runt med svansen över hela Göteborg," sa Hellenius om Janebrink, vilket ledde till en del skratt från panelen.

Masked Singer är ett program där maskerade kändisar framför låtar och ger ledtrådar om sin identitet. Panelen, som består av Nour El Refai, Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw, får sedan gissa vem artisten är.

Varje vecka röstas en deltagare ut och måste ta av sig masken och avslöja sin identitet. Förra veckan var det komiker-drottningen Suzanne Reuter som åkte ut.

Det återstår att se om Hellenius skämt kommer att fortsätta under resten av säsongen, och om de kommer att påverka tittarnas gissningar och reaktioner.

Vad tycker du om David Hellenius skämt om Casper Janebrink och E-Type?