Helena Janebrink och dottern Alice njuter av en lyxig semester - utan sonen Felix: Här är anledningen

Skriven av Henrik R

44 veckor sedan

|

24/07/2023
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Helena Janebrink och dottern Alice njuter av en lyxig semester.

Helena Janebrink, tidigare gift med Casper Janebrink, som är aktuell i Sommar Bingolotto, har tagit sig iväg på en solsemester i Spanien tillsammans med sin dotter Alice. Men sonen Felix är inte med på resan, och nu avslöjar Helena varför.

Helena och Casper, som var gifta i över 20 år, har två barn tillsammans, Alice, 19 och Felix, 17. Paret skiljde sig förra året, och kort därefter blev det känt att Casper hade inlett en relation med sin nuvarande flickvän Therese Andersson, som då var gravid med deras gemensamma barn, Hugo.

Efter skilsmässan har Helena delat med sig av sina framtidsplaner och berättat att hon ser fram emot sitt nya liv i storstaden Göteborg. Trots skilsmässan har hon och Casper behållit en bra relation, och de har båda varit närvarande vid viktiga familjehändelser, som när dottern Alice tog studenten.

Nu har Helena och Alice gett sig iväg på en lyxig solsemester i Spanien, vilket Helena har delat med sig av på sina sociala medier. Men varför är inte sonen Felix med på resan? I ett privat meddelande till Hänt avslöjar Helena att det är en "girlstrip" och att Felix är upptagen med att jobba och ta körkort.

Det verkar som att Helena och Alice njuter av sin tid tillsammans i solen, medan Felix är hemma i Sverige och jobbar hårt på att få sitt körkort. Det är tydligt att familjen Janebrink vet hur man balanserar arbete och nöje!