Mia Parneviks frånvaro under Jespers stora dag

Skriven av Henrik R

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mia Parneviks frånvaro under Jespers stora dag.

Jesper Parnevik, den framstående golfspelaren och realitystjärnan, blev nyligen hedrad av Svenska golfförbundet för sina betydande bidrag till sporten.

Han valdes in i svensk golfs Hall of Fame, en ära som han delade med två andra svenska golfstjärnor. Men under denna betydande händelse saknades en viktig person från hans familj - hans hustru, Mia Parnevik.

Jesper Parnevik, 58, och Mia Parnevik, 55, är ett välkänt par, inte bara för Jespers framstående golfkarriär utan också för deras gemensamma medverkan i realityserien "Parneviks".

Serien gav svenska folket en inblick i livet hos Jesper och Mia och deras barn Peg, Penny, Philippa och Phoenix.

Jesper Parneviks karriär inom golfen började på 1980-talet och sedan dess har han blivit en golflegend. Han var den första svensken att vinna Scandinavian Masters på Barsebäck och har också vunnit segrar i både PGA-touren och Europatouren.

När Jesper Parnevik tog emot sitt pris vid Österåker golfbana var stora delar av familjen Parnevik på plats, inklusive hans far Bosse och dotter Penny Parnevik. Men Mia Parnevik var märkbart frånvarande.

Anledningen till detta var att Mia hade en begravning att närvara på samma dag, vilket naturligtvis var hennes första prioritet.

Mia Parnevik delade sina kondoleanser på Instagram för bortgången av en nära väns familjemedlem och uttryckte att hon alltid kommer att finnas vid vännens sida. Trots att hon inte kunde vara där för att fira sin mans framgångar, visade hon sitt stöd och kärlek på sitt eget sätt.

Familjen Parnevik är känd för sin starka sammanhållning och kärlek till varandra, och även om Mia Parnevik inte kunde vara närvarande vid denna speciella händelse, är det tydligt att hon och Jesper fortsätter att stödja varandra genom livets utmaningar.