Phillipe Cohens romantiska överraskning: Visar upp sin nya kärlek Rebecca i strålande bröllopsglädje

Skriven av Henrik R

43 veckor sedan

|

24/07/2023
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Visar upp sin nya kärlek Rebecca i strålande bröllopsglädje.

Phillipe Cohen, mest känd för sin tidigare relation med Bianca Ingrosso, har hittat kärleken igen. Efter att ha avslutat sitt förhållande med Bianca förra året, har Phillipe nu öppnat upp sitt hjärta för Rebecca Lindbergh Thor.

Phillipe och Bianca var ett par under många år, men deras relation präglades av flera upp- och nedgångar. Slutligen valde de att avsluta relationen för gott förra året. Bianca delade nyheten om uppbrottet i en vlogg, där hon förklarade att relationen förmodligen hade tagit slut för länge sedan, men att de hade varit varandras tryggheter.

Efter uppbrottet ryktades det om att Phillipe och Bianca skulle ha återförenats, men Bianca avfärdade ryktena i en intervju med norska tidningen Se og Hør tidigare i somras. Istället visade det sig att Phillipe redan hade hittat kärleken på nytt.

Phillipe avslöjade sin nya kärlek, Rebecca Lindbergh Thor, på midsommardagen i år. Sedan dess har Rebecca synts flitigt på Philippes Instagram-story. Paret har nyligen varit på semester i Göteborg, där Phillipe delade en videosnutt där Rebecca kramar och kysser honom.

Phillipe och Rebecca deltog nyligen tillsammans på ett bröllop, vilket Phillipe delade med sina följare på Instagram. På bilderna kan man se Phillipe och Rebecca tillsammans med sina vänner, och på en av bilderna håller paret om varandra medan de beundrar utsikten. Det verkar som att Phillipe Cohen verkligen har fattat tycke för Rebecca, och vi ser fram emot att följa deras kärlekshistoria.