Far fick sitt livs chock: Såg bebis i tvättmaskinen

Henrik R

39 veckor sedan

|

14/10/2023
Utrikes
Foto: Privat
Foto: Privat
Det var något av en chock som en pappa nyligen fick när han kom hem och kollade på tvättmaskinen som var igång. Han hade nämligen inte räknat med att stirra in i ett par ögon.

Det är inte konstigt att en pappa fick sitt livs chock när han kom in genom dörren och såg att tvättmaskinen var igång.

Det var inte det faktum att det tvättades kläder som nästan gav pappan en hjärtattack, utan det faktum att hans lilla son låg där inne. Eller det trodde han åtminstone. Vänligen översätt och parafrasera denna artikel till svenska: "Far fick en enorm chock: Såg baby i tvättmaskinen"

När pappan tittade närmare på tvättmaskinen kunde han till sin stora glädje se att det bara var en t-shirt med hans barns ansikte tryckt på den.

Det är dock förståeligt att pappan vid första anblicken trodde att hans lille pojke var fångad i den pågående tvätten när man ser bilden han har laddat upp.

Sätt en varning på

Pappan har laddat upp bilden till den stora bildtjänsten Imgur, där han har lagt upp den med följande text.

"Snälla. Om du någonsin tvättar din favorittröja med ditt barns ansikte på, se till att lägga en varningslapp eller liknande på tvättmaskinen." skriver han.

Bilden blev snabbt viral, där den har fått inte mindre än 100 000 visningar och massor av kommentarer. Flera personer i kommentarsfältet trodde också vid första anblicken att det var en riktig bebis som låg i tvättmaskinen.