Harry och Meghan i ekonomiska problem: Lämnar sitt älskade hem

Henrik R

46 veckor sedan

|

28/07/2023
Utrikes
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Harry och Meghan i ekonomiska problem.

Prins Harry och Meghan Markle, det tidigare kungliga paret, planerar tydligen att lämna sitt lyxiga hem i Montecito, Kalifornien, för att flytta till ett mindre hem i Malibu. Detta steg är tydligen ett resultat av parets ekonomiska utmaningar.

Enligt flera källor i både amerikansk och brittisk press är 38-åriga Harry och 41-åriga Meghan mycket intresserade av ett hem vid Malibus soliga stränder. En källa till den brittiska tidningen Express har sagt att paret vill vara närmare Los Angeles och deras affärsförbindelser.

"Harry och Meghan överväger sina boendealternativ, och Malibu är särskilt intressant," säger källan och fortsätter: "De har hemligen besökt området några gånger och har tittat på vad som finns tillgängligt."

Meghan Markle, som tidigare har haft en karriär i Hollywood, är övertygad om att hon kommer att arbeta där inom en snar framtid, rapporterar New York Post. Dessutom är Harry och Meghan intresserade av att hitta en fastighet i detta område, eftersom de kommer att ha många andra kändisar som grannar.

Paret har bott i sitt nuvarande hem, en herrgård med nio sovrum, sedan 2020. Detta var efter den tumult som följde deras avgång från det brittiska kungahuset, även känd som Megxit.

Det har tidigare rapporterats att Harry och Meghan har stora problem i sitt äktenskap, inklusive oro över deras ekonomi. Därför spekuleras det i USA om att den kommande flytten kan vara ett sätt för paret att spara pengar.

Harry och Meghans representanter har valt att inte kommentera dessa uppgifter.