Intresset för prins Harry och Meghan Markle sjunker till rekordlåga nivåer

Henrik R

48 veckor sedan

|

22/08/2023
Utrikes
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Intresset för prins Harry och Meghan Markle sjunker till rekordlåga nivåer.

Det verkar som att allmänheten har fått nog av prins Harry och Meghan Markle. Efter en rad skandaler och häftiga uttalanden mot allt och alla, har intresset för paret minskat drastiskt. Detta enligt flera experter på kungligheter.

Efter att ha lämnat det brittiska kungahuset för ett liv i Los Angeles, har prins Harry och Meghan gjort allt för att vinna sympatier. De har bland annat deltagit i den ökända intervjun med Oprah Winfrey, där de anklagade en senior medlem i kungahuset för rasism. Dessutom har prins Harry i sin bok "Spare" hängt ut andra familjemedlemmar i detaljerade och mycket intima skildringar.

Men trots deras försök verkar intresset för paret bli allt mindre. Brittisk media rapporterar nu att även cheferna på de stora mediebolagen verkar ha tappat intresset för prins Harry och Meghan. Detta enligt The Mirrors hovredaktör Russell Myers.

Det stora samarbetet mellan Spotify och parets Archewell studios har avslutats efter bara en säsong av Meghans podcast "Archetypes". Även Netflix uppges vara missnöjda med den serie som prinsparet släppte i december 2022, där Harry och Meghan mest satt och gnällde över att de upplevde sig "jagade" av paparazzis.

Katie Nicholl, hovredaktör på Vanity Fair, frågar sig när vi kommer att få se något nytt från paret som inte har med deras avhopp från kungafamiljen att göra. Dessutom rapporterar Allt om Kungligt att prins Harry och Meghan har allvarliga problem i äktenskapet, något som avslöjades av sajten Radar Online.

En av de främsta anledningarna till problemen är deras enorma utgifter och att de uppges ha problem att dra in de jättelika summor som deras extravaganta livsstil kräver. Det verkar som att prins Harry och Meghan har en tuff tid framför sig, både privat och professionellt.

Klicka här för att komma tillbaka