Kvinna som kallas "demon" visar hur hon såg ut innan sina förändringar

Skriven av Ida Hansson

130 veckor sedan

|

14/12/2021
Utrikes
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinna som spenderat en stor summa pengar på extrema kroppsförändringar har avslöjat hur hon såg ut tidigare.

Kierstyn Milligan säger att folk kallar henne en "demon" och att främlingar kommer fram till henne på gatan för att säga att de "hatar hennes tatueringar". Men det får henne inte att sluta.

Den 22-åriga kvinnan från Houston, Texas, bestämde sig nyligen för att utöka antalet kroppsförändringar genom att få sina ögonbryn tatuerade.

Foto: Privat

Dansaren, som tjänar en förmögenhet på OnlyFans som ett resultat av sitt unika utseende, blev intresserad av kroppsförändringar och modifieringar vid 14 års ålder. Ett år senare gjorde hon sin första tatuering.

Förutom de många tatueringarna har hon även lagt cirka 100.000 kronor på huggtänder och bröstimplantat samt piercingar i bröstvårtan, tungan, båda näsborrarna och näsryggen.

Foto: Privat

"Jag har alltid vetat att jag ville se ut så. Jag har haft den här visionen i mitt huvud sedan jag var ung och har äntligen uppfyllt den", säger hon, enligt Ladbible.

"Som jag såg ut tidigare jämfört med nu känner jag mig lyckligare. Förut hade jag ingen självkärlek eller förstod vem jag var. Nu känner jag att jag förstår mig själv mer och har mer självkärlek och självförtroende", fortsätter Kierstyn, som har mer än 690.000 följare på TikTok.

"När vissa människor ser mina ögon stirrar de och pekar utan att säga något. Andra ger mig fula blickar, och vissa går fram mig och säger att de hatar det", säger hon och fortsätter:

"De galnaste reaktionerna är från människor på nätet som gömmer sig bakom en skärm. De älskar att säga "du ser ut som en demon" eller "du var så mycket snyggare förut", eller "du kan inte ha haft en bra barndom".

Foto: Privat

"Men det finns också människor som är så söta och säger att de älskar det och vill ha bilder med mig. Min familj och mina vänner blev inte förvånade över mina förändringar eftersom det är något jag alltid har velat ha, men de blev chockade när jag tatuerade mina ögonglober. "

"Jag gjorde det som ett sätt att visa mitt mångfald, och för att se hur chockade och kränkta människor kan bli när de inte förstår något som inte är normen i samhället."

Sedan sin första tatuering vid 15 års ålder har Kierstyn fått många fler. Det inkluderar ett komplett sleeve som består av hyllningar till sin familj.

Foto: Privat

Hon har också en drömfångare, en geisha-tjej, en skorpion och en hel sleeve i svart, som hon säger hjälpte henne genom perioder av kroppsdysmorfi.

"2020 fick jag en mal på halsen, en kniv på axeln och hebreisk skrift på halsen. I år fick jag en fjäril i pannan, en kniv med rosor i ansiktet, en fladdermus under mina bröst och mina ögonäpplen tatuerade, säger hon.

"Min senaste tatuering är på min mage av fjärilar och jordgubbar för att komplettera fladdermusen. Min favorittatuering skulle förmodligen vara fjärilen på mitt huvud, eftersom det var ett så modigt val. Jag har aldrig önskat att passa in."

Foto: Privat

Kierstyn har inga planer på att sluta än, och hon planerar att tatuera den andra sidan av ansiktet i januari 2022.

"Jag är inte säker på vad jag ska göra än. Målet är att bli helt tatuerad från topp till tå till nästa jul. Så vi får se. Förhoppningsvis kan jag göra det", säger hon.

"Det enda rådet jag verkligen kan ge till alla som vill modifiera eller tatuera sig är: gör det av kärlek. Gör det utifrån att det kommer att göra dig lycklig."

"Vi ska bara göra saker som ger oss glädje. För mig är det att förändra mig själv, så jag önskar det för andra, om det är vad de väljer. Inget annat än kärlek och lycka."