Liten pojke kramar pizzabudet adjö: Strax efter gör pojkens mamma en tragisk upptäckt

Henrik R

36 veckor sedan

|

15/10/2023
Utrikes
Foto: Privat
Foto: Privat
En liten pojke ville krama pizzabudet adjö - men han var omedveten om hur mycket det betydde för honom.

Lindsey Sheely från West Warwick i Rhode Island fick mer än hon förväntat sig när hon beställde mat från sin favoritrestaurang, Wicked Good Pizza.

När hon hade betalat för maten som pizzabudet levererade till Lindsey och familjen, bestämde hennes tvåårige son, Cohen, att springa fram till pizzabudet för att säga adjö.

Pizzabudet var på väg bort från deras hus, men innan han hann göra det, öppnade den lille pojken sina armar och bjöd in mannen till en kram.

Den söta händelsen fångades av en kamera inbyggd i Lindseys dörrklocka. Efter att ha sett videon valde hon att dela den på Facebook och Instagram.

"Vi tyckte att det var så gulligt och roligt. Jag hoppas att det ger er ett skratt och värmer era hjärtan, precis som det gjorde för oss," skrev hon som text till videon.

Vad Lindsey inte insåg var att kramen från Cohen faktiskt hade mycket större betydelse för pizzabudet än hon hade trott.

Efter att ha delat videon fick hon ett meddelande från en man vid namn Ryan Catterson. Han skrev att han hade sett den söta videon och att det var han som var pizzabudet. Han frågade även om han fick dela videon på Facebook.

Detta fick Lindsey att ta en titt på hans profil på det sociala mediet, där hon upptäckte att han hade delat en insamling för att täcka kostnaderna för sin bara 16-åriga dotter Alyssas begravning.

Tyvärr hade Ryan och familjen förlorat den unga flickan oväntat endast en vecka tidigare.

"Efter att ha förlorat min dotter veckan innan, träffade det mig eftersom det kändes som att hon var där. Det betydde verkligen mycket för mig," sa Ryan till mediet WLNE.

Därefter insåg Lindsey hur mycket den lilla kramen från Cohen hade betytt, vilket fick henne att kalla det 'en liten välsignelse från Gud'.

"Jag tror på gudomlig inblandning och vet att Ryan var den som levererade vår pizza av en anledning," sa hon.

Och Ryan förklarade att han höll med och att det var 'perfekt tajming' eftersom han hade pratat med sin familj om att han behövde en kram.

"Det var perfekt tajming. Jag hade berättat för mina barn och hela familjen hur mycket jag behövde kramar innan de kom, och så gav den lille söta pojken mig en. Det var nästan som om universum eller min dotter hade skickat det till mig," sa han till NBC 10 News.

För att hjälpa Ryan och familjen med deras insamling valde Lindsey att uppdatera sitt inlägg med en länk till den.

"Jag kunde inte tro att den här killen gick igenom den mest hemskaste sak, men hans liv gick vidare. Hans liv måste fortsätta, och han var fortfarande tvungen att arbeta och utföra sitt jobb," sa hon.

"Man vet aldrig vad människor går igenom. Det här är ett bra exempel på det.