Mammans förlossningsbild blir viral: Vem ligger där i bakgrunden

Skriven av Henrik R

Foto: Privat
Foto: Privat
En nybliven mamma har delat en bild strax efter sin förlossning. Bilden blev snabbt viral, och det finns en mycket bra förklaring till det.

Det är inte så ofta som en nybliven mamma har mycket överskott direkt efter en förlossning. Men det var fallet för denna mamma, som hade energi att ta en selfie strax efter att hon fött parets första barn.

Bilden har sedan blivit viral efter att den delades på Instagram-profilen Worthfeed, där ett stort antal människor har reagerat på det fantastiska fotot.

Själva selfien visar en nybliven mamma med ett stort leende på läpparna. Anledningen till det komiska i bilden hittar vi dock i bakgrunden, där personalen som precis hjälpt kvinnan med förlossningen nu sitter och tar hand om kvinnans man.

Han hade nämligen mycket svårt att hantera förlossningen och föll bokstavligen talat till golvet.

Som man kan se på bilden sitter det tre sjuksköterskor och ser till den nyblivna pappan, medan en av sjuksköterskorna håller det nyfödda barnet.

Foto: Instagram

Alltmedan den nyblivna mamman ligger med överskott och ett stort leende i förlossningssängen. Det är lätt att förstå varför detta fantastiska foto har blivit viral.