Barn tigger godis till halloween - ondskefulle Mark ger dem brysselkål täckt av choklad

Henrik R

45 veckor sedan

|

01/09/2023
De utklädda barnen får en grym besvikelse om de knackar på hos mannen med den ondskefulla idéen.

Halloweens populäritet växer sig starkare för varje år, och antalet utklädda spöken och vampyrer kommer troligtvis vara det högsta här i landet när vi på måndag firar den nya, skrämmande traditionen.

Miniversioner av Dracula och djävulen kommer plinga på ringklockor för att få något att stilla sötsuget med - med det barnsliga hotet 'bus eller godis'.

Då gäller det att hosta upp massor av sötsaker till de utklädda barnen, som nöjda och belåtna avlägsnar sig från platsen och vidare till grannskapets andra dörröppningar - med förhoppningen om ännu mera godis.

En grym besvikelse väntar där ute i höstmörkret. Åtminstone om de utstyrda barnen knackar på hos den brittiske twittraren Mark Sparrow.

Han har hittat på en ondskefull idé, och nu väntar han bara på att få sätta skräck i områdets små godisgrisar.

Britten har delat en bild av det som vid första ögonkast liknar en härlig chokladbit, men skenet bidrar. Inuti gömmer sig - brysselkål:

Twitter

Mark Sparrow lade ut bilden av sitt falska godis på sociala i måndags, och sen dess har den blivit delad flera tusen gånger.

En annan person har lagt ut en liknande bild på nätet - här kan man se hur fem kanderade äpplen i själva verket är rå lök:

Twitter