Den lilla pojken skriker högt i klädbutiken - mamman är mållös över va expediten gör

03/09/2023 11:43

Henrik R

Viralt
Den främmande kvinnan stoppade henne på väg ut från butiken och gav henne ett ovanligt erbjudande.

Mest läst idag

Danyale Peterson hade en ovanlig upplevelse nyligen med sin son Cole i en klädbutik.

Det hade inte gått mer än ett par minuter innan pojken vaknade och blev på dåligt humör för att han var hungrig. Därför gick Danyale Peterson mot utgången för att hämta barnets väska.

Det skriver amerikanska Little Things.

Mamman stoppades på vägen ut av en expedit som erbjöd sig att hålla Cole medan mamman hämtade sina saker i bilen. Först tvekade hon, men bestämde sig för att acceptera expeditens erbjudande.

- Innan jag ens hunnit till dörren hade Cole slutat gråta. När jag kom tillbaka var han fortfarande lugn, skriver Danyale i ett inlägg på Facebook.

Expediten erbjöd sig att passa pojken i en halvtimme så att mamman kunde få möjlighet att köpa det hon behövde.

- Hon satt på golvet och matade honom. Hon gick också runt i butiken med honom efter han ätit, skriver Danyale Peterson.

- Jag var så förbluffad över hennes vänlighet och kärlek till honom att jag inte riktigt kunde koncentrera mig på att shoppa.

När mamman var klar med sina inköp insisterade expediten på att följa henne och sonen till bilen. Hon tog förväl och önskade dem en god tur hem.

- Vänlighet är en underdrift för vad denna kvinna gjorde. Tack för att du lät mig shoppa i ro, skriver Danyale.

Hennes inlägg har delats i Facebookgruppen "Love What Matters" och har fått 58 000 reaktioner, 3300 delningar och 1000 kommentarer.

Du kan läsa det här: