En mammas värsta mardröm: Lät sonen och dottern vara ensamma i badkaret tillsammans - något gick snett

Henrik R

43 veckor sedan

|

26/08/2023
Ett kort ögonblick av oaktsamhet kostade nästan den lilla flickan livet.

Den australiensiska tvåbarnsmamman Siobhan Rennie fick en rejäl skrämselchock när hon lämnade badrummet en kort stund. I badkaret satt hennes barn.

Det skriver Daily Mail.

"Jag satte Harry och Aofie tillsammans i badkaret, lekte lite med dem och kom plötsligt ihåg att jag skulle hämta tvätt. Så jag gick runt hörnet, bara ett par meter, för att hänga upp en av min mans skjortor." Hon lägger till:

"Jag hörde inget ovanligt, bara lite plask."

Men när Siobhan Rennie kom in i badrummet igen möttes hon av en skrämmande syn: 

"Jag kom tillbaka efter kanske 15 - 30 sekunder (jag har verkligen ingen aning, det gick väldigt snabbt) och Aofie flöt runt under vattnet," säger Siobhan Rennie.

Lyckligtvis mådde Aofie bra, men 36-åriga Siobhan Rennie var skakad över den otäcka upplevelsen. Därför varnar hon nu andra föräldrar. 

"Många av er där ute kommer tänka att jag är en dålig mamma. Så där skulle ni själva aldrig göra, eller hur? Men jag hade ett ögonblick där jag inte var koncentrerad," skriver Siobhan Rennie på det sociala mediet Instagram och tillför:

"Den enda anledningen till att jag skriver det här är för att jag vill varna dig. Tro aldrig att din bebis, oavsett hur gammal, är säker i badkaret ensam eller med ett syskon, ens i ett par sekunder."

Siobhan Rennie erkänner att hon aldrig borde ha låtit sina barn vara ensamma tillsammans i badkaret. Hon tänkte felaktigt att Harry på ett och ett halvt skulle kunna se efter sin lillasyster litegrann.