Gift kvinna hittar lapp från sin stalker på bilrutan - när hon läser den tackar hon ja till att ses

Skriven av Henrik R

38 veckor sedan

|

04/09/2023
Foto: Brené Brown/Facebook
Foto: Brené Brown/Facebook
En gift kvinna hittade en lapp på sin bilruta från en hemlig beundrare. Plötsligt lade hon märke till något som förändrade allt.

Medan åren går i ett äktenskap kan det helt naturligt bli längre och längre mellan romantiken och de spontana, passionerade mötena.

Vissa människor lyckas dock hålla gnistan vid liv. Det blev en amerikansk kvinna varse när hon helt oväntat hittade en lapp på sin vindruta. De skriver Little Things.

Brené Brown hade nyss varit och tränat - en aktivitet som hon med nöd och näppe lyckas klämma in i schemat som hängiven hustru, kärleksfull trebarnsmamma och hårt arbetande karriärkvinna.

Foto: Brené Brown/Facebook

När Brené gick från gymmet till sin bil lade hon plötsligt märke till något. En liten lapp satt fastklämd bakom vindrutetorkaren, och när den jäktade mamman läste den blev hon helt paff.

- Du är verkligen söt. Jag ska ut och danska ikväll - om du har lust att följa med. Ring mig, stod det på lappen, följt av ett telefonnummer.

Foto: Brené Brown/Facebook

Brené Brown blev genast både förvirrad och smickrad, för vem hade tagit sig tiden att skriva lappen, och hur kände vederbörande Brené?

Trots att förslaget var smickrande hade Brené inte tänkt tacka ja. Hon hade ju sin man - Steve - som hon älskade, och som var den enda för henne.

Foto: Brené Brown/Facebook

Men när Brené Brown såg närmare på lappen och telefonnumret gick sanningen upp för henne - och genast växte sig kärleken till maken ännu större.

För Brené kände genast igen numret, och förstod att den "hemlige" beundraren i själva verket var Steve Alley – den man som varje dag under många års äktenskap hade älskat och beundrat henne. 

Foto: Brené Brown/Facebook

Steve Alley hade nämligen följt efter sin fru som skulle gymma, och när Brené var utom synhåll lämnade han den lilla lappen. På så sätt visade han att passionen, gnistan och romantiken i ett förhållande absolut kan vara genom många års äktenskap.

Brené Brown ringde därför genast till sin beundrare och tacka ja till daten. 

Foto: Brené Brown/Facebook