Hans matlåda blev stulen på jobbet: Hämnden får nätet att dra på munnen

Skriven av Henrik R

37 veckor sedan

|

05/09/2023
Foto: Shutterstock.
Foto: Shutterstock.
Vad gör man när ens kolleger stjäl från kylskåpet på jobbet?

Kanske har någon som barn varit med om att någon har lekt med ens matsäck, men som vuxen räknar man med att få ha sin lunch ifred.

Det var dock inte fallet för den amerikanske man vid namn Wayne, framgår det av en post på det sociala mediet Reddit, enligt nättidningen Metro.

Den förnuftige Wayne hade packat skinka till lunch och därefter lämnat den i kylskåpet på jobbet. Men när hungern gjorde sig påmind var skinkan borta.

Någon av hans kolleger hade helt enkelt stulit hans mat, men den besvikne Wayne visste inte vem. Därför bestämde han sig för att hövligt men bestämt lämna en hälsning till skinktjuven.

Därför hängde han en lapp på kylskåpet med följande ord:

“Till den person, som åt skinkan i kylskåpet igår. Lämna gärna ett meddelande och berätta för mig hur den (skinkan, red.) var. Hälsningar Wayne". 

Kort därefter dök det upp en lustig kommentar på Waynes lapp.

“Lite salt”, skrev en person som svar på Waynes fråga. 

Wayne vet fortfarande inte vem tjuven är. Foto: Reddit.

En av Waynes kolleger kunde inte låta bli att dela med sig avvepisoden på Reddit, där användarna tycker det hela är skrattretande - även om de känner för den otursdrabbade mannen.

"Är jag den enda som tycker att det att stjäla någons matlåda är ett brott som borde ge spöstraff?" skriver en Reddit-användare.