Jette upptäckte ett brev på vindrutan efter en tur på IKEA: Blev rasande, då hon ringde upp numret

Henrik R

44 veckor sedan

|

10/09/2023
Viralt
Foto: Privat foto
Foto: Privat foto
Ett besök på Ikea Taastrup i Danmark slutade med vrede och frustration för Jette Scheutz Løvenkrands, då hon fann en stor buckla på sin bil och en oförskämt besked på vindrutan.

Medan Jette Scheutz Løvenkrands hade shoppat på Ikea i Taastrup på onsdag förmiddag, hade en annan bilist kört in i hennes grå Audi A6, som stod på parkeringsplatsen.

Så fort hon såg sin bil, märkte hon den djupa bucklan och flera långa repor i lacken vid bilens högra baklykta.

Foto: Privat foto

Lyckligtvis var det en lapp på vindrutan, vilket fick Jette Scheutz Løvenkrands att känna sig lättad, som hon skriver till den generade bilisten på Facebook:  

Foto: Privat foto

- Du var så vänlig, att lägga en lapp på vindrutan där du ursäktar dig och till och med lämnade ett telefon nr du kan kontaktas på. Puha tänker jag, en ärlig människa!, skriver Jette Scheutz Løvenkrands i sitt inlägg.

Foto: Privat foto

- Ursäkta, jag har kört in i din bil. Ring till mig, stod det i det handskrivna brevet efterföjt av ett telefonnummer.

Men det var bara ett problem.

Det var nämligen inte den syndarens telefonnummer som hade blivit lämnat på vindrutan. Då Jette Scheutz Løvenkrands ringde upp numret, var det en intet ont anande företagare som svarade i telefonen. 

Det gjorde Jette Scheutz Løvenkrands så rasande att hon åkte hem och delade sin upplevelse på Facebook:

- Men ack nej, så lätt skulle det inte vara - för numret du har skrivit var för tusan inte ditt! Nu tänker jag, att det vore helt fantastiskt om detta inlägg kunde nå fram till dig, så du kan få rätta till felet i ditt telefonnummer, som har smugit sig in, skriver hon på Facebook.

Dessutom uppmuntrar hon alla till att kontakta henne om man har sett händelsen på Ikea Taastrup i Danmark, onsdag förmiddag, mellan 11.30 och 12.30.