Julie hittade en vigselring på havets botten: 140.000 har delat hennes historia sedan dess

Henrik R

46 veckor sedan

|

30/08/2023
Viralt
Foto: Facebook, Julie Levans Campbell
Foto: Facebook, Julie Levans Campbell
Internet har ännu en gång visat hur det kan användas till goda ändamål.

Julie Levans Campbell och hennes man är nygifta och var tidigare denna månad på bröllopsresa på ön Saint Lucia i Karribien.

Det amerikanska paret snorklade och såg då något annat än musslor och sand under sig: På havets botten hittade de en ring av guld och vitguld som de snabbt fiskade upp.

Eftersom att de själva precis gett varandra ringar beslutade de sig för att försöka hitta ägarna.

Julie lade därför upp en bild av ringen på Facebook där hon också skrev en uppmaning att dela inlägget. Hon räknade dock inte med att ha turen att hitta ägarna.

- Vi hittade en skatt på botten av havet igår i Saint Lucia. Ringen är ingraverad med "MT 12-16-2012" och hittades i havet vid Sandals Regency La Toc.

Några dagar senare hade inlägget nått världen runt, hela vägen till ägaren av ringen på andra sidan Atlanten - i Sydamerika.

- Vi har hittat ägarna! Ringen tappades bort på en familjesemester när paret lekte i havet med sina barn. Ha sa att han kastade en boll till sina barn och att ringen flög av samtidigt. De bodde inte på Sandals La Tov, så ringen har förflyttats av strömmen från ett annat ställe på ön. Paret bor i Sydafrika och ska snart få sin ring tillbaka. Tack för hjälpen, skrev Julie i inlägget.

Inlägget hade delats nästan 140 000 gånger och fått 24 000 gillningar.

Ägarna borde ha ringen inom ett par dagar, tillägger Julie.