Mamma publicerade detta foto på nätet - nu reagerar tusentals på detaljen i bilden

Henrik R

44 veckor sedan

|

10/09/2023
Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En amerikansk mamma blir hyllad på internet efter att ha delat en mycket ärlig bild på sociala medier.

För amerikanska Jordaan Kirkman från staden Bastrop i den amerikanska staten Texas har en bild av henne och hennes man uppfyllt en livslång önskan. Det berättar hon för Inside Edition.   

Jordaan Kirkman blev förfärad, då hon såg fotografiet av sig själv i poolen med hennes man. Hon var inte förberedd på att hennes kropp skulle se ut som den gjorde.

På bilden kan man nämligen se kvinnans lösa hud hänga fritt, vilket har fått tusentals på sociala medier till att hylla kvinnan för sitt mod. 

Den detaljen upptäckte Jordaan Kirkman också, men den lösa huden på magen blev överskuggad av en mycket viktigare detalj i bilden, som berörde den 24-åriga modern djupt. 

- Jag såg på en gång den lösa huden och tänkte, att jag inte vill lägga ut bilden. Men så insåg jag, att det inte var poängen med bilden. Poängen var att min man nu kan lyfta upp mig, säger Jordaan Kirkham.  

På bilden kan man se, hur den texanska mamman på 24 år sitter på sin man, med armarna omkring honom i poolen, vilket inte har varit möjligt förrän nu. Faktum är att kvinnan inte har blivit buren sen hon var en baby. 

Foto: privat

För Jordaan Kirkman har i hela sitt liv varit svårt överviktig, men som mor till två var hon rädd för att vikten skulle påverka hennes sundhet och tillslut avsluta förhållandet till hennes två barn. 

Foto: privat

Foto: privat

Därför beslutade hon för två år sedan att ändra sin livsstil och bli av med en del av hennes 140 kilo.

På bara två år har Jordaan Kirkman tappat 65 kilo, och idag väger hon 78 kilo, vilket gör att den unga mamman har mycket extra hud på kroppen. Men det berör inte längre Jordaan Kirkman, som är stolt över sin viktminskning och uppmanar andra till att acceptera deras kropp - med eller utan lös hud. 

- Det är vad som händer, när man tappar vikt så drastiskt. Jag gjorde det, och det rör mig inte, säger Jordaan Kirkman till Inside Edition.

Hon vill dock med tiden gärna avlägsna den överflödiga huden, och därför har hon startat en insamling till den dyra kosmetiska operationen. 

Se alla bilderna av Jordaan Kirkmans vilda förändring på hennes Instagramprofil här.