Ren Sötma: Babykos Morgonrutin Smälter Internets Hjärtan

30/09/2023 08:42

Henrik R

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Babykos Morgonrutin Smälter Internets Hjärtan.

Mest läst idag

En lugn morgon sätter tonen för resten av dagen, och när man har turen att spendera den med en charmig följeslagare som Millie kalven, kan inget gå fel.

För Husky Fam på TikTok är detta idylliska liv omgivet av bedårande djur en verklighet. De delar regelbundet söta videor från sin vardag på sociala medier.

Förra måndagen delade de en video av deras tidiga morgonrutin med deras unga kalv Millie, som redan har setts mer än 40,6 miljoner gånger.

Millie är en Micro Mini Highpark Cow som familjen tog hem i början av juli. "Kalvar kan lätt bli sjuka, så jag ville hålla ett öga på dem dygnet runt under denna period", förklarade Millies ägare i videon.

Av denna anledning tillbringade de den första veckan med att sova tillsammans i garaget, där Millie var i en liten inhägnad med hö på golvet, och hennes mamma sov på en luftmadrass.

"Detta var vår morgonrutin i Millies första vecka hos oss", skrev hon i kommentarerna till videon. "Det var vår sista morgon tillsammans [...] och jag ville dokumentera hur speciell den var."

Se videon nedan