11-årig flicka hade lapp med från mamman - när läraren såg den ringde han genast till polisen

Skriven av Johanna Frid

393 veckor sedan

|

02/11/2016
Det var inte den typen av lapp man brukar få från elevernas föräldrar.

I tisdags gick en lärare i den amerikanska delstaten Louisiana ett handskrivet brev från en av sina elever. Den var en 11-årig flicka som hade med en lapp från sin mamma.

Det skriver ABC News.

I brevet bad mamman om hjälp och berättade att hon var rädd och blev hållen som gisslan i familjens hem. Därför ringde läraren till polisen.

Polismannen Jeff Travis blev berörd av det hjärtskärande brevet:  hurtigt mærke i det hjerteskærende brev:

- Man får alltid rysningar när det går upp för en att ett barn lever i en mycket dålig miljö och att mamman kanske hplls fången, säger Jeff Travis.

Polisen förhörde flickan och åkte därefter till familjens hem med ett tillstånd för husrannsakan. Här hittade de den misstänkte Donald Ray Guy, som ska ha gömt sig i ett skåp. Mamman ska enligt polisen ha varit fånge i minst ett par veckor.

- Hon (mamman, red.) kunde inte lämna platsen. Hon behövde någon som kunde hjälpa henne ur situationen, och hon kunde inte prata i telefon, säger Jeff Travis till CNN.

Donald Ray Guy ska redan ha varit efterlyst för våld, och polisen grep honom på platsen. Nu sitter han i häkte och enligt Jeff Travis utgör han inte längre ett hot mot mor och dotter.

Mamman och dottern blev återförenade efter att mannen blivit förhörd.