Barn på fyra månader bets ihjäl av hund - storebror Daniel kämpar för livet

Skriven av Filip Grönroos

396 veckor sedan

|

15/10/2016
En liten pojke har mist livet och hans storebror ligger på sjukhuset efter att en hund angrep dem i England.

Den fyra månader gamla bebisen Archie Darby bets ihjäl i torsdags eftermiddag av en hund, medan hans knappt två år gamla storebror Daniel-Jay Darby kämpar för sitt liv på intensivavdelningen på sjukhuset i den engelska staden Colchester.

Det skriver brittiska Mirror.

Pojkarnas föräldrar är förkrossade och har bett om att inte få sina namn offentliggjorda. De har skrivit en hjärtskärande avskedshälsning till deras två små pojkar.

- Våra fina sönar Archie Joe Darby och Daniel-Jay Darby är så älskade av oss allihop. De var två söta, älskvärda små pojkar. Det känns overkligt att vår lilla Archie har kommit till himmlen och att vår lilla Daniel ligger inlagd på sjukhuset på grund av en så tragisk händelse.

- Vi har mist vår fyra månader gamla pojke. Himlen har fått en fin liten ängel och han kommer saknas av oss alla. Vår andra soldat kämpar fortfarande starkt.

Pojkarnas mamma skadades också så hunden angrep dem. Grannar har berättat för medier att polisen behövde sparka in dörren för att kunna hjälpa familjen.

- Efter angreppet lades ett barn ner utomhus med ansiktet täckt av blod för att räddningspersonalen skulle kunna hjälpa honom, säger grannen Roger Slater.

Hunden är, enligt Mirror, av rasen staffordshire bullterrier.

Ägaren har nu tillkännagivit att hunden har blivit avlivad.