Man hade sex med 3 minderåriga barn i naturen: "Det är inte pedofili, det är kärlek"

Johanna Frid

407 veckor sedan

|

24/09/2016
112
Foto: Shutterstock / modelfoto.
Foto: Shutterstock / modelfoto.
Den 31-åriga mannen och de tre pojkarna började med att leka kurragömma ute i naturen, men oralsex och onani blev en del av deras skogstur när de skulle leka "sanning eller konsekvens" tillsammans.

- Det handlar inte om pedofili. Det handlar mer om kärlek, lät förklaringen från en 31-årig man i domstolen i Svendborg i Danmark. 

Fredag eftermiddag befann sig matten i rätten, där han stod åtalad för sex med tre minderåriga pojkar i en skog. Det skriver mediet Fyens.dk

Våren 2015 körde den 31-årige mannen vid flera tillfällen ut de tre pojkarna i en skog, där de i början roade sig med olika kurragömma- och krigslekar. 

Men när de sen började leka "sanning eller konsekvens" - en lek där deltagarna turas om att besvara frågor och ta emot utmaningar - blev onani och oralsex en del av lekarna. 

Den 31-åriga mannen förklarade i rätten att han hela tiden såg till att lekarna bara utfördes om pojkarna var inställda på det. 

De bisarra skogsutflykterna började när mannen fick kontakt med en 14-årig pojke.

31-åringen sa i rätten att pojken var sexuellt mogen och aktiv - från och till träffades de för att prata om sin sexualitet medan de andra hade oralsex tillsammans.

Den 14-årige pojken kände två andra pojkar som vid flera tillfällen följde med den 31-åriga mannen ut i naturen. 

Mannen hade tidigare gått till psykolog för att hantera sina sexuella känslor för pojkar, vilket dock inte hindrade honom från att ta med sig barnen ut i skogen där han erbjöd dem att de kunde turas om med att pröva att köra bil. 

De satt i knät på mannen och styrde fordonet medan han kände på deras könsorgan och kränkte dem sexuellt.

Den homosexuelle mannens 21-åriga partner står också åtalad i fallet.

Det har tidigare varit aktuellt att de två männen ska straffas med behandlingsdomar men man har nu kommit fram till att de båda bör få fängelsestraff. 

Förhandlingarna fortsätter på måndagen då de fyra barnen ska vittna via video.