Man kastade ut bebis på vägen: Förfärad mamma rasande över att ingen hjälpte henne

Skriven av Johanna Frid

403 veckor sedan

|

17/09/2016
112
Amy Easton med sin dotter Melody-Rose strax innan olyckan. Foto: Facebook.
Amy Easton med sin dotter Melody-Rose strax innan olyckan. Foto: Facebook.
Det kom blod ur munnen på den lilla flickan efter att hon brutalt kastats ut på vägen.

23-åriga Amy Easton upplevde nyligen en mardröm när hon var på promenad med sin nio månader gamla dotter, skriver brittiska mediet Metro.

Enligt den brittiska mamman kom hon i måndags gående längs strandpromenaden vid staden Hastings i sydöstra England med sin lilla dotter Melody-Rose i barnvagnen. När hennes mobiltelefon ringde stannade hon för att besvara samtalet. 

- Jag slog till bromsen på barnvagnen, svarade på samtalet, vred på huvudet och plötsligt gick en man förbi och kastade ut hennes barnvagn på vägen, berättar den skakade mamman om händelsen. 

Amy Easton kunde inte tro sina ögon och sprang fram till Melody-Rose. 

- När jag lyfte henne skrek hon för att det var en så stor chock för henne. Det rann blod ur hennes mun, säger hon och förstår fortfarande inte varför mannen, som hon aldrig hade sett förut, tog tag i barnvagnen och hennes dotter.

Varken bilar eller förbipasserande reagerare när den främmande mannen kastade ut barnvagnen och Melody-Rose på vägen. Inte ens en parkeringsvakt som var precis i närheten av mamman och dottern. Det är Amy Easaton väldigt arg och besviken över.

Den olyckliga mamman fick i all hast iväg sin blödande dotter till läkaren som kunde konstatera att att Melody-Rose sluppit billigt undan med ett skrapsår och en bula i huvudet.

Amy Easton menar att hennes dotter tagit skada mentalt och att hon inte längre vill sitta i sin barnvagn. 

Polisen i Sussex håller på att undersöka det tragiska fallet men har ännu inte anhållit någon misstänkt.