Polisen gör en fruktansvärd upptäckt: Familj på fem hittade döda

Filip Grönroos

411 veckor sedan

|

30/08/2016
112
Pappan knivhögg sin fru och sina tre barn till döds innan han tog sitt eget liv.

En familjetragedi drabbade i måndags byn Balleyjamesduff i Co Cavan i norra Irland. Här hittades en familj på fem personer döda efter att ha knivhuggits i sitt hem.

Polisen kallades till huset efter att anhöriga inte fick kontakt med familjen. Det var en förskräcklig sun som mötte dem när de kom till familjens hem. Det skriver The Telegraph.

När polisen går in i huset hittar de mannen Alan Hawe, som var lärare, och hans fru Cladagh döda.

Då skyndar de sig upp på andra våningen där de hittar deras tre söner, också döda. Liam var 13 år, Niall var 11 år och Ryan var 6 år.

Trots händelsen berättar polisen att de inte letar efter en gärningsman i förbindelse till morden.

De menar att det rör sig om en familjetragedi där pappan har dödat sin familj och sedan begått självmord.

Han har inte användt något skjutvapen utan en kniv när han begått morden.

- Vi menar att svaret finns inne i huset och att det mest sannolika scenariot är att en av personerna har tagit det andras liv, sa poliskommisarie John O'Disscoll på en presskonferens i måndags, enligt The Telegraph.

Polisen genomför nu tekniska undersökningar av händelseförloppet i huset, där obduktioner av samtliga lik ska ge ett svar på vad som hände.

Familjen hade under söndagen deltagit på någon lokal tillställning och ingen hade anat att tragedin skulle inträffa dagen efter.

Derfor er også politiet på bar bakke i forhold til et egentlig motiv til hvorfor faren har tatt livet av hele familien.

Därför är också polisen osäker på vilket motiv pappan hade för att mörda sin familj.

Den lokala skolan där Alan Hawe jobbade och där alla deras barn gick har efter morden skickat ut ett uttalande där elever och kolleger uttrycker sin chock.

- Det är en förfärlig tragedi för familken, skolan och vårt samhälle. Vi är djupt skakade efter denna episod. Våra tankar och medlidande går till deras familj och vänner, står det i utlåtandet.