Hundratusentals spelare kan inte ha fel

Skriven av KC

295 veckor sedan

|

01/10/2018
Hos PlayGames hittar du licenskoder till alla dina favoritspel, från gamla klassiker till de senaste nyheterna, klara att ladda ner så att du kan börja spela inom bara några minuter.

Spel och licenskoder till plattformar som Steam, Origin, Uplay och en lång rad andra hittar du just här: playgames.se.

Det är hos PlayGames det händer

Som en av Nordens ledande distributörer av spel och licenskoder för pc, mac och olika spelkonsoler online har PlayGames sällsynt nöjda kunder. I deras webbshop finns alltid de mest aktuella titlarna på lager, blandat med gamla klassiska favoriter.

PlayGames erbjuder licenskoder online för en mängd olika plattformar i ett enkelt format så att alla kan spela, och det till marknadens bästa priser. Köp dina licenskoder online så slipper du vänta på postgången och du slipper onödiga cd-omslag som tar plats i bokhyllan – istället får du spännande och underhållande spel rakt ner i din dator på bara några minuter!

Snabb leverans och riktigt bra kundservice och har högsta prioritet hos PlayGames. Har du frågor eller funderingar i samband med köp, nedladdning eller installation av spel, kontakta bara deras kundtjänst. Du kommer helt säkert att hitta en hel massa spel som passar just dig! Det är här det händer: Playgames.se.

Steam är plattformen för spelvärldens största titlar

Hos PlayGames hittar du också produktnycklar till plattformen Steam. På Steam kan du spela några av spelvärldens största titlar som Counter-Strike, Call of Duty, Rocket League, Grand Theft Auto och Football Manager. Steam har också inbyggd funktionalitet så att flera spelare kan spela tillsammans och prata med varann.

Spelen köper du enklast hos PlayGames, som är en av Nordens ledande distributörer av spel och produktnycklar för en rad olika plattformar. De uppdaterar ständigt sitt sortiment och håller marknadens bästa priser på produktnycklar för Steam. Det är väldigt enkelt att installera nya spel på Steam. Du loggar bara in på ditt konto på plattformen, anger produktnyckeln (även kallad cd-nyckel eller licenskod) du fått från PlayGames, och kan sedan ladda ner spelet. Spelet är heller inte låst till din dator, när du löser in produktnyckeln ansluts spelet till ditt konto, och du kan spela på vilken enhet du vill. Enklare blir det inte!