Så kan du fira Mors dag utan att spendera en förmögenhet

PA

374 veckor sedan

|

16/05/2017
Mors dag infinner sig i år den 28:e maj och många runtom i landet passar då på att ge presenter till sina mödrar. Nedan ger Dagens.se dig fem tips på hur du kan köpa en fin gåva till din mor och samtidigt tänka på plånboken.   1. Det slår aldrig fel med böcker Detta är en bra gåva, då Mors dag äger rum precis innan sommartider. För att göra gåvan ännu finare kan du välja att köpa indbundna böcker framför pocket. Det kan då vara en god idé att söka efter olika erbjudanden på nätet och du finner bland annat erbjudanden för Bokus på Rabattkoll.se.   2. Köp träningskläder för löpningen eller gymmet Har du en en mamma som är aktiv och tränar mycket? Många tänker idag på hälsa och välmående så varför inte passa på att köpa de nya träningskläderna hon är ute efter? Detta kan du enkelt finna genom att botinasera bland olika onlinebutiker. Utöver det kan du även få tag i bra rabattkoder för Zalando via sparportalen CupoNation.   3. Blommor Förmodligen den mest klassiska presenten, men den slår aldrig fel. Såväl återförsäljare på stan som på nätet säljer mängder med blommer under denna period. Men tänk på att vara ute i god tid för att slippa betala för dyra summor.   4. Solglasögon till sommaren Vädret har vänt och man börjar äntligen känna sommaren i luften, vilket innebär ett utmärkt tillfälle att köpa ett par nya solglasögon till din mor. Detta är en gåva man kan ha användning av i många år framöver och exempelvis hittar du bra erbjudanden för Lensway på Disconta.se.   5. Skönhetsprodukter Ett bra alternativ om din mamma exempelvis är en frekvent användare av ansiktskrämer och hårprodukter. Det är en gåva som brukar uppskattas vid alla olika typer av tillfällen och innan du bestämmer dig för att genomföra ett köp kan det vara klokt att ta reda på hur du kan köpa gåvan till ett billigare pris.

Mors dag infinner sig i år den 28:e maj och många runtom i landet passar då på att ge presenter till sina mödrar. Nedan ger Dagens.se dig fem tips på hur du kan köpa en fin gåva till din mor och samtidigt tänka på plånboken.

 

1. Det slår aldrig fel med böcker

Detta är en bra gåva, då Mors dag äger rum precis innan sommartider. För att göra gåvan ännu finare kan du välja att köpa indbundna böcker framför pocket. Det kan då vara en god idé att söka efter olika erbjudanden på nätet och du finner bland annat erbjudanden för Bokus på Rabattkoll.se.

 

2. Köp träningskläder för löpningen eller gymmet

Har du en en mamma som är aktiv och tränar mycket? Många tänker idag på hälsa och välmående så varför inte passa på att köpa de nya träningskläderna hon är ute efter? Detta kan du enkelt finna genom att botinasera bland olika onlinebutiker. Utöver det kan du även få tag i bra rabattkoder för Zalando via sparportalen CupoNation.

 

3. Blommor

Förmodligen den mest klassiska presenten, men den slår aldrig fel. Såväl återförsäljare på stan som på nätet säljer mängder med blommer under denna period. Men tänk på att vara ute i god tid för att slippa betala för dyra summor.
 

4. Solglasögon till sommaren

Vädret har vänt och man börjar äntligen känna sommaren i luften, vilket innebär ett utmärkt tillfälle att köpa ett par nya solglasögon till din mor. Detta är en gåva man kan ha användning av i många år framöver och exempelvis hittar du bra erbjudanden för Lensway på Disconta.se.

 

5. Skönhetsprodukter

Ett bra alternativ om din mamma exempelvis är en frekvent användare av ansiktskrämer och hårprodukter. Det är en gåva som brukar uppskattas vid alla olika typer av tillfällen och innan du bestämmer dig för att genomföra ett köp kan det vara klokt att ta reda på hur du kan köpa gåvan till ett billigare pris.