Billie Eilish meddelar med sorgsenhet: Det är slut

Jakob A. Overgaard

57 veckor sedan

|

18/05/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Två musikaliska själar som en gång fann gemenskap i melodierna måste nu skiljas åt.

Deras unika röster och kärlek till musiken har berört många hjärtan, men fansen av paret Billie Eilish och Jesse Rutherford måste acceptera att deras vägar nu går isär. Paret har nämligen meddelat att de inte längre är tillsammans. Det rapporterar Daily Mail.

Den 21-åriga Billie Eilish och hennes 11 år äldre kollega Jesse Rutherford bekräftar att deras sju månader långa förhållande är över. Paret har meddelat att kärleken mellan dem har brustit, men de kommer att förbli goda vänner. Trots att det är en svår tid för dem båda hoppas de att de kan finna tröst och styrka i deras vänskap och fortsätta att stödja varandra på sina individuella resor. Det berättar en talesperson för paret för tidningen.

När deras förhållande började hösten 2022 väckte det stor uppmärksamhet. Vid den tiden var Billie Eilish endast 20 år gammal. Hennes nya partner var 11 år äldre.

Trots detta hade paret känt varandra i många år innan de inledde sitt romantiska förhållande. Det första fotot av dem tillsammans togs tillbaka 2017, då Billie var 16 år gammal och han var 26 år gammal.