Försvann efter Idol - det gör han idag

Ida Hansson

127 veckor sedan

|

06/01/2022
Foto: Instagram / @skevasten
Foto: Instagram / @skevasten
Det är inte alltid som succén håller i sig efter man har varit med i Idol.

Det var i Idol 2019 som Christoffer Hamberg fick en sjunde plats och ny berättar han vad han gör idag - ungefär två år efter.

Efter att han trollband Idol-juryn under slutaudition och hade solosången med Molly Sandéns låt, Rosa himmel, så hade han en solklar plats i huvudtävlingen.

Även i huvudtävlingen gick det bra och Christoffer bjöd på en rad fantastiska framträdanden. Dock räckte det inte hela vägen, utan han fick till slut nöja sig med en sjunde plats.

Foto: Instagram / @skevasten

"Visst är det surt, man hade velat vara kvar i tävlingen. Men samtdigt så är man lite förberedd nu när det börjar krympa i antal. Man vet att man kan åka vilken vecka som helst för det är ett så jävla starkt fält i år så jag är jättenöjd med min prestation", sade Christoffer till Hänt efteråt. 

Två år har gått och det har hänt en del i Christoffers liv. 

Han berättar att han flyttat till Malmö och arbetar som personlig assistent, något han trivs väldigt bra med.

Musiken finns såklart också med i bilden. Annars är det faktiskt på en annan scen som Christoffer befinner sig på, nämligen teaterscenen. Det skriver hänt.

Han är till exempel just nu med i en julshow ihop med teatergruppen Freja, som Länsteatern Spira i Jönköping anordnar.

Idol-deltagaren flyttade till Malmö tillsammans med sin flickvän Hanna, som han träffade när han studerade till möbelrestaurerare. Under Idol tillägnade han även henne en låt.

Förhållandet har dock tagit slut, men Christoffer befinnder sig fortfarande i Malmö, där han trivs väldigt bra. 

På frågan om han dejtar någon just nu svarar den charmiga 31-åringen: "Ja, jo jag är väl ute lite i svängen. Sedan vet jag inte vad jag letar efter. Jag finns på marknaden."