Influensern har fött - avslöjar ovanligt namnval

Skriven av Ida Hansson

Foto: Privat
Foto: Privat
Efter en lång och dramatisk förlossning blev influensern mamma till en liten son.

Nellie Berntsson, 20, kan nu kanna sig mamma till en liten son. Hon blev känd när hon medverkade i programmet Det stora Hoppet på TV3.

Sedan några år tillbaka har hon varit tillsammans med Olav Aklestad. Paret driver tillsammans ett eget företag och nu delar de även en liten son.

”Vi klarade det älskling”, skrev Nellie och taggade pojkvännen samtidigt som hon la upp bilden på sig själv med bebisen på sitt bröst.

Foto: Privat/@gonzanellie

Förlossningen som Nellie fick gå igenom var dock inte alls som hon hade förväntat sig.

Efter att vattnet hade gått och paret hade kommit till sjukhuset fick Nellie det hemska beskedet. Hon skulle genomgå förlossningen utan sin pojkvän eftersom att både han och Nellie testade positivt för covid-19 när de kom till sjukhuset.

”Förlossningen börjar med en mardröm. Både jag och Olav testade positivt för covid-19. Inga symptom någon av oss. Helt förkrossad. Olav får inte vara med när jag föder. Jag får nu bara vara stark och hålla samman. Men det är en fucking mardröm”skrev hon på Instagram.

Som tur var kunde Nellies mamma komma och vara med på förlossningen. Det hela slutade med kejsarsnitt efter flera timmars kämpande med vaginal förlossning.

Det är många följare som undrar vad det lilla miraklet ska heta, och nu berättar Nellie att han ska heta, Valentin Berntsson Aklestad. 

Foto: Privat/@gonzanellie

Kommentarsfältet svämmar över med lyckönskningar och kärleksfulla kommentarer.

Stort grattis till föräldrarna och lilla Valentin.