Linn Andersson och Simon Brännvall från "Unga mammor" går skilda vägar

Skriven av Henrik R

48 veckor sedan

|

10/07/2023
Linn Andersson och Simon Brännvall från "Unga mammor" går skilda vägar

Linn Andersson, känd från TV3-serien "Unga mammor", och hockeyspelaren Simon Brännvall har beslutat att avsluta sitt förhållande. Paret, som har dottern Belle tillsammans, bekräftade nyheten på Instagram.

Linn, som är 24 år gammal, har tre barn från tre olika relationer. Hon blev först känd när hon var 19 år gammal och medverkade i "Unga mammor" med sin dåvarande pojkvän Marcus Malm och deras dotter Tindra. Efter att de gjorde slut träffade Linn Gabriel Hassel, och de fick dottern Juvelia tillsammans. Men även det förhållandet tog slut åtta månader efter Juvelias födsel.

Därefter träffade Linn Simon Brännvall och de blev snabbt förälskade. Snart var deras dotter Belle på väg. Efter Belles födsel skrev Linn på Instagram: "I raketfart kom våran lilla prinsessa till oss, 15:00. En liten Belle blev det. Allt har gått bra och Simon var det finaste bästa stödet man kunde ha. Älskar henne redan av hela våra hjärtan."

Men nu har paret valt att gå skilda vägar. Linn skrev på Instagram: "Jag har något tråkigt att berätta för er. Sedan en månad tillbaka har jag och Simon valt att gå skilda vägar. Detta är något jag ville hålla privat men eftersom det spekuleras mycket så vill jag berätta det för er så ni vet om det."

Hon fortsatte: "Det är jättetråkigt och vi har haft en fin tid tillsammans och fått en fantastisk dotter som vi båda kommer göra allt för. Ibland blir det inte som man tänkt sig, hoppades och ville. Vi hoppas ni respekterar att vi vill hålla detta privat."

Många av Linns följare och vänner har uttryckt sitt stöd och beklagat att paret har gjort slut. En följare skrev: "Men nu blir jag ledsen, ni som va så fina tillsammans." En annan frågade: "Vad hände??"

Linn bekräftade uppbrottet till Hänt och skrev: "Nu har jag själv bearbetat allt och gått ut med att jag och Simon valt att gå skilda vägar. Nu är det officiellt."

Denna nyhet kommer som en överraskning för många, men vi önskar både Linn och Simon all lycka till i framtiden.