Miley Cyrus tappar sin topp live på scen

02/01/2022 19:32

Ida Hansson

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Miley Cyrus har upprepade gånger visat att hon inte är blek för att visa upp sin kropp. Det var dock inte helt planerat att toppen skulle åka ner under 'Miley's New Year's Eve Party'.

Mest läst idag

På nyårsafton uppträdde Miley Cyrus i samband med showen "Miley's New Year's Eve Party". Det var en show som hölls av Miley Cyrus själv i samarbete med att Pete Davidson. Programmet sändes på NBC.

Det var en show full av glitter och glamour. Men det var också en show som innehöll en lite besvärlig händelse på scenen i Miami, Florida på fredagskvällen.

29-åriga Miley Cyrus, som har blivit känd för sin roll som Hannah Montana på Disney Channel, dök upp med sin succé "Party In The USA" när saker och ting plötsligt tog en oväntad vändning.

Bara några ögonblick efter att klockan slog midnatt och hela Florida kunde välkomna 2022, lossade Mileys topp. Som ett resultat ramlade hennes topp av och hon var tvungen att fortsätta sjunga utan topp på.

Det var inte bara de många deltagarna på själva showen som fick se hur hennes topp lossnade. Showen sändes även live på NBC, där flera miljoner människor tittade på.

Miley hade en silvertopp som hon hade kombinerat med en matchande minikjol. Ingen av delarna lämnade mycket åt fantasin.

När hon dansade och sjöng på scenen upptäckte hon att hennes topp hade ramlat ner när remmarna lossade. Därför tvingades hon fånga den med händerna så att den inte ramlade helt ner.

Efter att ha tagit tag i sin topp skyndade hon sig av scenen medan hennes backupsångare fortsatte att sjunga. Kort därefter dök Miley dock upp igen, och den här gången bar hon en ny outfit.

Hon bar fortfarande samma minikjol som tidigare, men den här gången kombinerades den med en röd kavaj som hon lämnade öppen och visade både hennes figur och orubbligt självförtroende.

När hon stod med mikrofonen igen hänvisade hon till en text från låten hon sjöng (Party In the USA), och skämtade sedan: "Alla tittar definitivt på mig nu!"