Prins Harrys nya flamma har dykt upp på porrsite

Johanna Frid

397 veckor sedan

|

05/11/2016
Prins Harrys flickvän tycks ha blivit någon av en hit i sociala medier.

Flera brittiska medier har denna vecka rapporterat att brittiske prins Harry har ett förhållande med den amerikanska skådesperlerskan Rachel Meghan Markle.

Markle är också känd för sin som Rachel Zane i tv-dramat Suits, och det är just den rollen som har dragit uppmärksamheten till sig. 

Foto: YouTube

Ett klipp från dramat har setts av flera tusen användare på porrsiten Pornhub, eftersom hon i en av scenerna är lättklädd och befinner sig i en het sexscen med skådespelaren Patrick J. Adams.

Den ena scenen startar med ett gräl, men utvecklar sig snabbt till att den eventuellt blivande prinsessan får av sig kläderna, så att kamerorna kan njuta åsynen av hennes nakna hud.

Foto: YouTube

Detta klipp har snabbt tagits bort från bland annat YouTube där den hade lagts ut. En annan av de heta porrscenerna kan du se här via Pornhub.

Meghan Markle har ännu inte uttalat sig om relationen till den32-årige kungliga singeln, men enligt bland annat mediet Unilad ska de två ha träffats upprepade gånger i skådespelerskans hus i Kanada, samt vid en blixtvisit i London.