Visar hud: Fans går vilt över Lady Gagas bikinibild

Skriven av Henrik R

55 veckor sedan

|

19/05/2023
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lady Gaga har samlat mycket mer än en miljon 'likes' på Instagram med en ovanligt lättklädd bild.

Lady Gaga är känd för enorma hits som 'Poker Face', 'Applause' och 'Bad Romance', hon har vunnit hela 12 Grammy, och har också medverkat i populära filmer som 'A Star is Born' med Bradley Cooper och senast 'House of Gucci'.

Den världsberömda sångerskan har hela 52,3 miljoner följare på Instagram (@ladygaga), där hon nästan dagligen delar bilder och berättelser från sitt extravaganta liv.

De flesta bilder är av stjärnan själv i vackra klänningar, och det är sällan hon samlar mindre än några hundra tusen 'likes'.

Foto: Instagram

Nyligen delade hon dock en bild som sticker ut från mängden på mer än ett sätt.

Framför allt bär sångerskan mycket mindre kläder än vanligt på bilden, och den har också fått mycket fler 'likes' än vanligt, vilket den stora mängden blottad hud kanske är orsaken till.

Se inlägget nedan:

Foto: Instagram

På bilden, som delades för två dagar sedan, ses Lady Gaga bakifrån i en babyblå bikini, och hon lämnar inte mycket till fantasin.

Bilden är tagen vid poolen på ett lyxhotell i Las Vegas och har delats med beskrivningen: "Somebody's [juice]."

Inlägget har vid skrivande stund samlat mer än 1,5 miljoner 'likes' och nästan 15 000 kommentarer, där nästan alla berömmer den 36-åriga skådespelerskans vackra kropp.

En person har till exempel bara skrivit: "Snyggt", en annan har också skrivit: "Du är fantastisk", och en tredje har skrivit: "JAG ÄR BESATT AV DIG."