5 hemska moves män lärt sig av att se för mycket porr

Skriven av Johanna Frid

402 veckor sedan

|

26/09/2016
Sex ser ofta lätt och hett ut på film, och det kan vara frestande att pröva samma moves i sovrummet. Det går ju på film, så varför skulle det inte funka i dubbelsängen i Ödeshög?

Porr är populärt, och många inspireras av det som händer i de sexiga filmerna - men det är alltså inte alltid en bra sak. 

Här kommer enligt someecards.com fem sexmoves från den fiktiva världen som män omgående ska sluta försöka applicera på verkligheten.

1. Tryckluftsborren
Den maskinen känner du till. Den är tung och låter mycket, men det värsta är att den rör sig upp och ner i 300 km i timmen. Bang, bang, bang, yes! Om du vill att din partner ska komma så långt ifrån klimax som möjligt ska du bara fortsätta. Låt oss göra det tydligt en gång för alla: tryckluftsborr-sex är inte hett. Eller särskilt skönt.

2. Åh, bröst!
Du knådar hennes bröst som bulldeg, du klämmer på dem som biltutor och du biter i vårtorna. Det är inte hett eller skönt varken för porrstjärnor eller vanliga one night stands. Brösten, och särskilt bröstvårtorna, är supersensitiva och kräver mjuk behandling. Om inte din sexpartner ger dig grönt ljus och sticker två vårtklämmor från närmaste sexshop i handen på dig - då ska du bara trycka på gasen. Men för de flesta är det no go.

3. Pinsamt dirty talk
Det kan vara rätt sexigt att utväxla några fräcka ord i sängen, när båda parter känner för det och är ärliga. Men låt dig för guds skull inte inspireras av porrfilm - replikerna är i regel opersonliga och grova och vi kan garantera att din gulliga flickvän inte vill få frågan "om hon inte vill få sperma i hela ansiktet av pappa" medan hon får smisk och tvingas ta den till roten. Stopp.

4. Apropå sperma
Det händer i alla porrfilmer, men det är alltså få kvinnor där ute i verkligheten som tycker det är läckert. Vi beklagar, men hon drömmer inte om att du kommer på henne utan att hon är förberedd. Varken i munnen, i ansiktet eller på brösten. Sperma utan varning är en ljummen, salt överraskning som ingen bli utsatt för. 
5. Lyft, kast, spjut
Du känner till porrscenerna där mannen plötsligt bestämmer sig för en ny ställning och kastar runt kvinnan som en uppblåsbar docka, och därpå penetrerar henne (förmodligen på punkt nummer 1-sättet). Låt bli att kasta runt din partner.
Kodordet är kommunikation.   Låt bara bli att göra något du har sett i en porrfilm - det är stor risk att din sexpartner inte uppskattar det. Däremot är det inte farligt att fråga.