Känner du någon som är lite tunnhårig på toppen? Så här kan du stoppa håravfallet.

KC

336 veckor sedan

|

08/01/2018
Även om många män med håravfall accepterar att håret blir tunnare så är det ytterst få som känner sig bekväma med det.

Håravfall kan förändra ens utseende betydligt. En del känner att de kommer att se äldre ut utan sitt tjocka hår, då det i allmänhet signalerar ett avslut på ungdomen.

HairLust™ vitaminer till håret

HairLust är extremt populärt för att skynda på hårväxt nu för tiden. Detta på grund av det höga innehållet av bl.a. biotin, kisel, zink, selen, folinsyra och pantotensyra. Det höga innehållet av biotin har visat sig stärka hårets växtcykel och förhindra håravfall. Detta vitamin, som även går under namnet vitamin B7 eller vitamin H (för hår och hud), är en kraftfull vitamin som inte enbart gynnar håret, utan även stöttar många andra viktiga kroppsfunktioner. 

Zink och Biotin är avgörande för cellproliferation och därför är det värdefullt för hårtillväxten. När vitaminet intages reagerar biotin med cellenzymer och spelar en vital roll i framställningen av aminosyror, som är byggstenar för proteiner. Håret består själv av keratin som är en form av protein. Zink bidrar även till att reglera hormonet testosteron, som är en av orsakerna till håravfall hos män. 

HairLust är prisnominerade av tidningen Costume för sina produkter till håret, och de kan köpas här.

När människor intager rätt livsmedel, som innehåller rätt vitaminer, så ska det räcka för att bibehålla normal hårväxt. Men om det är brist på dessa essentiella vitaminer i bl.a. kost eller på grund av livsstilsval, så kan det påverka håret och dess växtcykel negativt.

Hur fungerar det?

En burk av HairLust Vitamins innehåller 60 kapslar som räcker till 1 månads förbrukning. Du ska bara ta 1-2 kapslar om dagen för att uppå önskat resultat. Det rekommenderas att ta kosttillskottet i 3 månader för optimal effekt.

Eftersom biotin, kisel, zink, selen m.m. hjälper håret att nå sin fulla växtpotential kan HairLust hjälpa till med att maximera hårets tillväxt.